web analytics

Nieuwe Apple TV niet écht nieuw

A4.AppleTV

NIEUWS – De nieuwe Apple TV is niet echt nieuw. Het gaat meer om een paar kleine aanpassingen. Intern… Het bedrijf heeft nog niet laten weten om wat voor interne aanpassingen het gaat. 

Apple TV updateApple zou Apple niet zijn als ze vrijlaten om wat voor aanpassingen het gaat. Maar het zou heel logisch zijn als ze de A5X-processor zouden toepassen in de Apple TV 4e generatie. Die soc – system on a chip – is toch een stukje vlotter dan de huidige chip.

Deze week is ook een software-update doorgevoerd die ook wat hints gaf voor een specificatie-update. Er staat support in voor een Apple TV 3.2… geheimzinnig hoor!

Wat de gebooste, nieuwe Apple TV 4 gaat brengen is dus niet heel duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat u niet naar de winkel hoeft te rennen voor een radicaal nieuw ontwerp. Het blijft bij kleine wijzigingen die niet heel veel meer gaan brengen dan het huidige, kleine kastje.

Gerelateerde berichten

Deense Libratone werkt met Airplay

Het systeem van de Deense luidsprekerfabrikant heet Live. Een hippe naam voor een ‘hip’ product. Immers: het werkt met Apple. Dus is het hip. Even het sarcasme aan de kant schuiven… De Live is een luidsprekersysteem dat standalone zijn werk doet. Draadloos, streamend, in elke ruimte.

Video Wolfgang Air Music

VIDEO – De Aldi gaat vanaf 17 december een streaming systeem verkopen: het Wolfgang Air Music streaming systeem. Wij hebben al een testexemplaar in handen. We pakken hem eerst even uit voordat we gaan testen. U kunt dus al even van een sneak preview genieten van dit budget streaming-systeem!

Geef een reactie