Microsoft neemt stap naar domotica

Microsoft neemt R2 Studio's over

NIEUWS – Microsoft waagt de stap naar Domotica. Het heeft R2 Studio’s overgenomen; een bedrijf dat zowel met domotica als met streaming bezig is. We zien het eigenlijk steeds vaker: softwarebedrijven die richting hardware gaan. En softwarebedrijven die totaaloplossingen willen bieden. 

Microsoft neemt R2 Studio's over
Microsoft heeft R2 Studio’s overgenomen.

Wat Microsoft precies wil doen met R2 Studio’s is nog niet helemaal duidelijk, maar we durven wel een gokje te wagen met te zeggen dat het voor de Xbox gebruikt gaat worden. En wij zijn niet de enige die dat denken. Of het in de 360 gaat komen… dat durven we niet te zeggen, maar de opvolger zou een logische stap zijn. Immers: een gamingconsole kan tegenwoordig al veel meer dan alleen spellen spelen. Het zijn vaak totaaloplossingen voor gaming, streaming en communicatie.

Microsoft heeft R2 Studio’s voor de ogen van Google en Apple weggekaapt. Wat Microsoft heeft betaald, is niet bekend.

Gerelateerde berichten

Eminent EM7415

Eminent brengt EM7415 WiFi Music Streamer uit

Het Nederlandse bedrijf Eminent heeft de EM7415 WiFi Music streamer op de markt gebracht. Het betreft een adapter om uw bestaande hifi-installatie van wifi te voorzien, zodat u vanaf een smartphone, tablet en andere (netwerk)bronnen muziek kunt streamen. Wie meerdere EM7415 apparaten in huis haalt, kan bovendien een multiroom-systeem optuigen.

Geef een reactie