Microsoft neemt stap naar domotica

in


Microsoft neemt R2 Studio's over

NIEUWS – Microsoft waagt de stap naar Domotica. Het heeft R2 Studio’s overgenomen; een bedrijf dat zowel met domotica als met streaming bezig is. We zien het eigenlijk steeds vaker: softwarebedrijven die richting hardware gaan. En softwarebedrijven die totaaloplossingen willen bieden. 

Microsoft neemt R2 Studio's over

Microsoft heeft R2 Studio’s overgenomen.

Wat Microsoft precies wil doen met R2 Studio’s is nog niet helemaal duidelijk, maar we durven wel een gokje te wagen met te zeggen dat het voor de Xbox gebruikt gaat worden. En wij zijn niet de enige die dat denken. Of het in de 360 gaat komen… dat durven we niet te zeggen, maar de opvolger zou een logische stap zijn. Immers: een gamingconsole kan tegenwoordig al veel meer dan alleen spellen spelen. Het zijn vaak totaaloplossingen voor gaming, streaming en communicatie.

Microsoft heeft R2 Studio’s voor de ogen van Google en Apple weggekaapt. Wat Microsoft heeft betaald, is niet bekend.

Geef een reactie

U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


Gerelateerde items? Zie ook: