web analytics

Logitech verkoopt Harmony-divisie

Logitech Harmony one plus

NIEUWS – Logitech ziet geen heil meer in de Harmony-divisie. Het bedrijf heeft een teleurstellend derde kwartaal gedraaid en heeft besloten om de Harmony-divisie te verkopen. 

logitech_harmony_touch_1fstWij vinden het wel jammer. De Harmony-afstandsbedieningen vinden wij één van de meest gebruiksvriendelijke universele afstandsbedieningen op de markt. Toch bvallen de cijfers tegen: 195 miljoen dollar verlies over een omzet van 615 miljoen dollar. De CEO van Logitech heeft daarom besloten de tak af te stoten. Logitech moet meer winst gaan maken.

Logitech heeft nog geen kopers voor de Harmony-divisie. Het nieuws is echter nog niet lang bekend. Het bedrijf wil in 2013 de tak wel kwijt zijn en gaat dus druk op zoek naar een potentiële koper.

Consumenten die al een Harmony hebben, hoeven zich niet druk te maken: er blijft de komende jaren gewoon support.

Gerelateerde berichten

Nieuwelingen bij Blumenhofer

NIEUWS – Fanatiekelingen kennen Blumenhofer wel. Die prachtig gefabriceerde hoornluidsprekers die op vele shows te beluisteren zijn. Importeur Music2 heeft laten weten dat er een stel nieuwelingen zijn. Maar er is nog meer nieuws. Lees verder!

PTP Audio – Solid9 en Solid12 draaitafel

NIEUWS – U kent PTP Audio niet? Geen schande: het is een nieuw bedrijf dat draaitafels maakt. Met de Solid9 en Solid12 grijpt het bedrijf terug naar de tussenwielaandrijving. Een oudere techniek die volgens hen prima werkt! 

Geef een reactie