Logitech verkoopt Harmony-divisie

Logitech Harmony one plus

NIEUWS – Logitech ziet geen heil meer in de Harmony-divisie. Het bedrijf heeft een teleurstellend derde kwartaal gedraaid en heeft besloten om de Harmony-divisie te verkopen. 

logitech_harmony_touch_1fstWij vinden het wel jammer. De Harmony-afstandsbedieningen vinden wij één van de meest gebruiksvriendelijke universele afstandsbedieningen op de markt. Toch bvallen de cijfers tegen: 195 miljoen dollar verlies over een omzet van 615 miljoen dollar. De CEO van Logitech heeft daarom besloten de tak af te stoten. Logitech moet meer winst gaan maken.

Logitech heeft nog geen kopers voor de Harmony-divisie. Het nieuws is echter nog niet lang bekend. Het bedrijf wil in 2013 de tak wel kwijt zijn en gaat dus druk op zoek naar een potentiële koper.

Consumenten die al een Harmony hebben, hoeven zich niet druk te maken: er blijft de komende jaren gewoon support.

Gerelateerde berichten

AudioQuest Niagara 7000

High End Munchen 2015 Nieuws – Audioquest Niagara 7000

Audioquest kennen we natuurlijk allemaal van de talloze kabels die ze produceren. Met veel succes kunnen we wel stellen. Vorig jaar heeft het Amerikaanse bedrijf ons laten weten dat ze breder willen gaan. De Nighthawk, Dragonfly en bijvoorbeeld Jitterbug zijn voorbeelden. Nu kan het bedrijf weer een interessant product tonen én laten horen: de Audioquest […]

Geef een reactie