web analytics

‘iPhone 5S en goedkopere iPhone komen eraan’

Apple iPhone 5S

Als we de geruchten van Apple-analisten mogen geloven, dan komt de iPhone 5S aan het begin van de zomer op de markt. Tevens verwacht men ook dat er een minder dure iPhone zal komen. Dat wil zeggen kwalitatief op het niveau dat we van Apple gewend zijn, echter uitgevoerd met minder mogelijkheden.

Apple iPhone 5S

Marktaandeel vs. imago

De kosten kunnen gedrukt worden door het Retina scherm (hoge resolutie) achterwege te laten en ook de 4G-functionaliteit niet op te nemen in het toestel. Wel zouden de afmetingen van het scherm gelijk blijven aan die van de 5 en 5S, namelijk 4 inch diagonaal.

Of Apple daadwerkelijk bovengenoemde stappen met betrekking tot een goedkopere versie gaat zetten is nog maar de vraag. Vooral omdat men eerder liet weten geen heil te zien in goedkope iPhones. Topman Phil Schiller gaf aan dat een dergelijke strategie om marktaandeel te veroveren teveel afbreuk zou doen aan het imago dat Apple nu heeft.

Gerelateerde berichten

Zangeres The Cranberries onverwacht overleden (46)

Vanavond bereikte ons het droevige bericht dat Dolores O’Riordan op 46-jarige leeftijd onverwacht is overleden. De zangeres van The Cranberries brak in 1994 wereldwijd door met de hit Zombie en behoorde in de jaren ’90 tot de grotere rockbands van dat decennium. In totaal verkochten de Ieren veertig miljoen albums, waarvan ‘No Need To Argue’ uit […]

Geef een reactie