Feestje bij Paradigm

paradigm tribute

NIEUWS – Paradigm is 30 jaar en dat moet gevierd worden. De luidsprekerfabrikant geniet verrassend genoeg niet echt bekendheid in Nederland. Niet echt terecht, want ze maken mooie spullen. 

paradigm tributeOm de verjaardag goed te vieren, heeft het Canadese Paradigm een 30th year Anniversary Edition gemaakt: de Tribute. Deze Tributes kosten 6000 dollar per paar. De behuizing is geheel in huis gefabriceerd en nieuw van opzet. Natuurlijk zijn niet alle units nieuw. Bijvoorbeeld de Berylium tweeter komt uit de Signature-serie. Waar de andere units vandaan komen, weten we niet. Wel dat de surrounds van de units gegolfd zijn om resonantie tegen te gaan.

De voet is netjes afgewerkt in chroom. We vinden deze Paradigms er bijzonder goed uit zien voor het geld. 6000 dollar komt op ongeveer 4600 euro. Nu zal u er dat niet voor betalen, maar al zijn ze 6000 euro…. u krijgt dan nog steeds veel waar voor uw geld.

Gerelateerde berichten

Logo SnipRecords

High-res workshop met SnipRecords

Altijd al willen weten hoe een akoestische jazzopname tot stand komt? En wat high-res nu eigenlijk betekent, voor opname en klank? SnipRecords, een nieuw Nederlands high-res platenlabel, biedt u in samenwerking met Beter Beeld & Geluid Hilversum op 2 november een antwoord op deze vragen.

Bespoke Audio

Hear Everything Audio voegt drie merken aan gamma toe

De Nederlandse importeur en dealer Hear Everything Audio heeft drie merken aan zijn portfolio toegevoegd. Het bedrijf gaat het Duitse speakermerk German Physiks in de Benelux distribueren. Verder is Hear Everything Audio sinds kort dealer van The Bespoke Audio Company uit het Verenigd Koninkrijk en Merrill Audio uit de Verenigde Staten.

Geef een reactie