Demo Dirac Room Correction software

in Nieuws (1.870) |


Dirac Live Room Correction Suite

NIEUWS – We hebben het pakket pas getest: Dirac Live Room Correction software. (lees het hier). Wie geïnteresseerd is in een demo, kan op 26 januari terecht in Utrecht. Dan geeft Unique Music namelijk een demo / workshop. 

Dirac Live Room Correction SuiteVeel van onze lezers spelen met een pc en usb-dac (of een goede geluidskaart). Logisch: het is gemakkelijk, flexibel en biedt veel mogelijkheden tot tweaken. Denk aan het uitwisselen van dacs, software of dus room correction. Dirac heeft namelijk een pakket voor de consument: Dirac Live Room Correction. Wij hebben het al getest. Het werkt…

Wie geïnteresseerd is in een live-demo van deze software, kan op 26 januari terecht in Utrecht. Unique Music geeft – samen met Homestudio – dan een demo van de software, waardoor u direct kunt horen wat de software allemaal kan. Wij zijn ook van de partij!

Meer informatie: Unique Music

De locatie van de demo: Hondsrug 19, 3524 BP, Utrecht

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Gerelateerde items? Zie ook: