Bryston BDA-2: een high res BDA-1

Bryston BDA-2

NIEUWS – We hebben de Bryston BDA-1 vorig jaar getest. Misschien niet de meest ideale tijd, want de dac liep ver bij de concurrentie achter. Bryston heeft de dac nu een update gegeven: de BDA-2 biedt een high-res usb-input én nieuwe converters. 

Bryston BDA-2Waar de BDA-1 een simpele usb-ingang had, 16 bit / 48 kHz, hadden de (goedkopere) concurrenten allang 24 bit / 96 kHz of hoger. Dat kan niet bij een dac van 2199 euro. Bryston heeft nu de BDA-2 een 24 bit / 192 kHz ingang gegeven (voor usb) en heeft nieuwe 32 bit / 192 kHz AKM-dacs geplaatst. Dat klinkt al een stuk meer bij de tijd, nietwaar?

Helaas heeft Bryston daardoor wel de dac weer 200 euro duurder gemaakt. Of dat nu nodig is… Maar goed; feit is wel: de BDA-1 is in potentie een erg mooie dac. We hopen dat de BDA-2 net zoveel muziek biedt.

Gerelateerde berichten

Yamaha MusicCast Strategie 2016+

Yamaha heeft 29 en 30 juni jongstleden Europese geschreven pers uitgenodigd om de meest recente plannen van het Japanse merk te communiceren. Dit uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje in een mooie omgeving; het Yamaha MotoGP hoofdkwartier niet ver van het heerlijke Milaan.

2 reacties

Geef een reactie