Beats komt met ‘The Pill’

Beats The Pill

NIEUWS – Een luidspreker in de vorm van een pilletje. Het insinueert heel wat natuurlijk. Zeker omdat Beats de grappig gevormde, draagbare bluetooth-speaker ook The Pill noemt. 

Beats richt zich volledig op de jeugd met deze bluetooth-speaker. Hij is modern vormgegeven, beschikt over bluetooth om de telefoon aan te koppelen en is compleet draadloos. Dus het mist ook een lichtnetkabel. Handig voor wie vele onderweg is en toch graag wat beter geluid wenst. Denk aan een vakantiehuisje, tent of wellicht in de auto?

Een leuk detail is dat het ook mogelijk is om te bellen via de Beats The Pill (wat een vreemde naam is het toch). Er zit namelijk een microfoon in. Dat maakt het mogelijk om wellicht te vergaderen met meerdere mensen.

Helaas staat niet gespecificeerd hoe lang de accu mee gaat (er staat ook nergens dat er een accu in zit, maar daar gaan we wel vanuit, omdat er geen lichtnetkabel nodig is. Draadloze stroom zal wel iets te ver gaan.)

Specificaties Beats The Pill:

  • Gewicht 310 gram
  • Hoogte 45,7 mm
  • Lengte 190 mm
  • Koppelen via Bluetooth en analoge jack
  • Verkoopprijs ?203,31

Gerelateerde berichten

Cambridge Audio Minx Air 200 en 100

*Update* Minx Air van Cambridge Audio nu leverbaar

NIEUWS – De Cambridge Audio Minx Air hebben we al eerder gespot. De Air 100 en Air 200 kunnen elk moment leverbaar worden, dus een goed moment om alvast nader kennis te maken. Zo doet bijvoorbeeld de aanduiding ‘Air’ vermoeden dat deze portable speaker alleen Airplay ondersteunt, maar de Minx Air biedt gelukkig meer.

Geef een reactie