B&W AM-1; voor buiten en binnen

B&W AM-1 wit horizontaal

NIEUWS – Bowers & Wilkins lanceert vandaag op de ISE (Integrated Systems Europe) in de RAI in Amsterdam de nieuwe monitor luidspreker AM-1, die geschikt is voor zowel buiten- als binnengebruik. De letters AM staan voor Architectural Monitor, wat het strakke en functionele ontwerp verklaart. Bovendien wordt een geweldig geluid beloofd onder alle omstandigheden.

ABR

Een andere afkorting vinden we terug aan de binnenzijde, namelijk ABR, oftewel Auxiliary Bass Radiator. Dit is B&W’s uitwerking van een interne bass reflex-poort. Weerbestendig buitengebruik laat immers de in B&W producten veel gebruikte Flowport-techniek niet toe. Daarom de toepassing van ABR, zodat er uit een compacte gesloten behuizing toch een kwalitatief hoog bass-rendement gehaald kan worden. De dwarsdoorsnede in de gallery hierboven geeft een goed beeld van de toegepaste techniek. En wie er meer over wil lezen kan hier een patent uit 2000 bestuderen.

Montage

Als luidspreker is de AM-1 zowel horizontaal als verticaal te bevestigen aan de wand of aan het plafond. Deze flexibele en eenvoudige plaatsing is mogelijk dankzij het ?One Plug? montagesysteem. Het strakke, functionele ontwerp van de luidspreker en bevestigingsbeugel maken de AM-1 een kandidaat voor oplossingen in een woning, de tuin, patio?s en rond zwembaden. Naast deze reeds veelzijdige toepassingen kan deze alleskunner ook uitermate geschikt zijn voor zakelijke geluidsoplossingen in bars en restaurants.

Looks

De AM-1 is verkrijgbaar in het wit of zwart en uitgevoerd met afneembare grill. Indien nodig kan de behuizing worden overgespoten in iedere kleur, afhankelijk van de gewenste uitstraling. Ook kan de grill worden voorzien van een andere kleur akoestisch speakerdoek.

De Bowers & Wilkins AM-1 is vanaf februari verkrijgbaar en kost ? 275 per stuk.

Gerelateerde berichten

Miles Kane

Lowlands: van Miles Kane tot Editors

De laatste namen van muziekfestival Lowlands zijn bekend. Onder meer britrocker Miles Kane, de Spaans-Engelse Alternative Dance band Crystal Fighters, het internationale symfonieorkest The World Orchestra en de Britse alternatieve rockband The 1975 maken de line-up compleet.

Van den Hul CS 122

Win een Van den Hul luidsprekerkabel!

PRIJSVRAAG – We hebben weer iets moois om weg te geven bij Alpha Audio! Deze keer 2 x 2,5 meter Van den Hul CS 122 luidsprekerkabel. Verzilverd koper, lekker flexibel en heerlijk neutraal van klank. Kortom: een geweldig mooie luidsprekerkabel! En u kunt hem winnen. 

Geef een reactie