Audioengine A2+

Audioengine-A2

NIEUWS – Audioengine heeft op de CES de A2+ getoond. Feitelijk is de ‘+’ een gewone A2 met wat interessante extra’s. Denk aan een dac, rca-uitgang en wat dikkere terminals. 

Audioengine-A2De A2 is een interessante desktop-speaker. Met minder dan 200 euro per paar is het ook best een goede koop. De A2+ geeft de populaire A2 nog wat leuke zaken mee. Onder meer een 16bit-dac, rca-uitgangen, dikkere luidsprekeraansluitingen en een betere voeding. En mede daardoor wat beter laagrespons.

En de prijs? Die is nog niet eens veel hoger met ongeveer 50 euro extra. Kortom: een prima update van Audioengine. Hij moet binnen drie maanden op de markt komen. Dus wie nu voor een A2 zou gaan… even wachten!

Gerelateerde berichten

Monitor Audio Radius Next Generation

Vijf jaar na de introductie van de succesvolle Radius HD Serie komt Monitor Audio met de vernieuwde Radius Next Generation Serie. De belangrijkste kenmerken zijn een opnieuw verbeterde weergave, C-CAM (Ceramic Coated Aluminium Magnesium) luidsprekereenheden, slankere behuizingen en uitbreiding tot acht modellen.

Teufel Cubicon II set

Video Teufel Cubycon II

VIDEO – We bekijken vandaag de Teufel Cubycon II-set. Een 5.1-systeem met vijf satellieten en een grote sub. We bekijken niet alleen de buitenkant, maar schroeven ook even één van de satellietjes open om de binnenkant te bekijken! Levert de Duitse Duivel kwaliteit?

Geef een reactie