web analytics

Audioengine A2+

Audioengine-A2

NIEUWS – Audioengine heeft op de CES de A2+ getoond. Feitelijk is de ‘+’ een gewone A2 met wat interessante extra’s. Denk aan een dac, rca-uitgang en wat dikkere terminals. 

Audioengine-A2De A2 is een interessante desktop-speaker. Met minder dan 200 euro per paar is het ook best een goede koop. De A2+ geeft de populaire A2 nog wat leuke zaken mee. Onder meer een 16bit-dac, rca-uitgangen, dikkere luidsprekeraansluitingen en een betere voeding. En mede daardoor wat beter laagrespons.

En de prijs? Die is nog niet eens veel hoger met ongeveer 50 euro extra. Kortom: een prima update van Audioengine. Hij moet binnen drie maanden op de markt komen. Dus wie nu voor een A2 zou gaan… even wachten!

Gerelateerde berichten

Tingsha Audio

Zomers voordeel bij TingshaAudio

NIEUWS – TingshaAudio Special Audio Import heeft een swingende zomeractie in de vorm van het TINGSHA-Acoustic-pack. Het wel zeer ruim uitgevoerde Acoustic-pack is van toepassing op iedere bestelling van een paar M1i of M3MkIII TransmissionAudio ODR speakers. Hieronder treft u alle ins & outs.

Geef een reactie