Audio Pro levert Allroom Air One

Allroom Air One

NIEUWS – We hebben van Audioplus te horen gekregen dat Audio Pro een nieuwe AirPlay-speaker in het assortiment heeft: de Audio Pro Allroom Air One. Een apparaat waarbij de focus ligt op design, groots geluid en AirPlay. 

Allroom Air OneAudio Pro is een Scandinavisch (Zweeds) bedrijf dat een breed assortiment aan hifiproducten levert. Voornamelijk luidsprekers, maar ook enkele draadloze zenders en ontvangers.

Nieuw in de line-up is de Allroom Air One. Een AirPlay-speaker, afgewerkt in leer en nog een optische, analoge en usb-input. De optische en analoge input zijn gecombineerd in één 3,5mm-ingang.

Audio Pro levert nog een afstandsbediening voor bijvoorbeeld het regelen van het volume of de input. U kunt er ook tracks mee skippen of nummers pauzeren.

De opbouw van de speaker is vrij uitgebreid. We lezen dat er twee tweeters (2″) en twee middentoners / woofers van 4,5″ in verwerkt zitten. Deze units zijn aangestuurd door vier losse versterkers. Elk 25 watt. Uiteraard klasse D. Wie nog wat laag mist: er is ook een sub-out aangebracht voor wie wat meer laagfrequent wenst.

De Audio Pro Allroom Air kost 675 euro. Voor meer informatie kunt u bij AudioPlus terecht.

Gerelateerde berichten

Linn Klimax Exakt

Introductie Linn Klimax Exakt

VIDEO – Laat in de avond rijden we terug: wat hebben we zojuist gezien? Linn Klimax Exakt: een visie van een gek? Een product voor de niche? Of simpelweg de toekomst van hifi? Feit is: het is streaming met zo min mogelijk componenten. Gelukkig hebben we de foto’s en video’s nog: kunt u het ook […]

Geef een reactie