web analytics

Alpha Audio referentiesysteem

Alpha Audio referentieset

VIDEO – We hebben een verzoekje gehad om onze referentiesystemen eens op video vast te leggen. Geen probleem natuurlijk! Het eerste filmpje is al oud en niet relevant meer. Hierbij dus een update van ons primaire referentiesysteem. De video van onze tweede, nieuwe luisterruimte vindt u hier


Hieronder vindt u de video van het Alpha Audio referentiesysteem:

Het systeem bestaat uit:

Lentus Audio Duo luidsprekers
Pass Labs X2.5 voorversterker
Van Medevoort PA333 mono eindversterkers (Art Speak modificatie en Van Medevoort Silver Wire)
Tentlabs b-Dac (Art Speak modificatie)
Custom htpc
Sony Playstation 3
Aparte energiegroep
Bekabeling van Art Speak (interlinks, netkabels en luidspreker)
Van Medevoort PFM 2 netfilter
Kemp SNS plug
Kemp QA-plug
Art Speak parallelfilter

 

 

Gerelateerde berichten

HRT Music Streamer II

High Resolution Technologies is net met een nieuwe serie begonnen van de Streamer-lijn. Eén toevoeging is de iStreamer: een kant-en-klare oplossing voor connectie met de Apple iPhone, iPod of iPad. Handig. Oók venieuwd is de Music Streamer II. En die gaan we nu bekijken.

Nieuwe Rotel RSX-1562 av-receiver

NIEUWS – Rotel heeft een nieuwe AV-receiver beschikbaar. En het is niet zomaar een model: de RSX1562 is de meest krachtige geïntegreerde av-oplossing die Rotel biedt. Hoeveel power? 7 x 100 watt per kanaal… Dat is niet verkeerd!

2 reacties

Geef een reactie