web analytics

Video Sennheiser Momentum

Sennheiser Momentum

 

VIDEO – We hebben van Sennheiser de Momentum binnengekregen. Een chique hoofdtelefoon van mooie metalen en echt leder. Het prijskaartje is er ook een beetje naar: ?299.-. Voordat we hem aan een uitgebreide test onderwerpen, leggen we de Momentum eerst even vast op video!

Bekijk hieronder de video

Specificaties:

TYPE HOOFDTELEFOON Full, Over-ear
OMZETPRINCIPE Dynamisch, gesloten
GEVOELIGHEID 110 dB
IMPEDANTIE 18 ?
HARMONISCHE VERVORMING < 0.5 %
CONTACT DRUK 2.8 N
VERMOGEN 200 mW
GEWICHT 190 g
PRIJS 299 euro

Gerelateerde berichten

A4.AppleTV

Nieuwe Apple TV biedt full-hd

Het is eigenlijk te belachelijk voor woorden, maar de nieuwe Apple TV biedt nu full-HD. En dat in een tijd dat full-hd al bijna opgevolgd wordt door quad-hd of andersoortige schermen met extreme resoluties. 

Geef een reactie