web analytics

Video Sennheiser Momentum

Sennheiser Momentum

 

VIDEO – We hebben van Sennheiser de Momentum binnengekregen. Een chique hoofdtelefoon van mooie metalen en echt leder. Het prijskaartje is er ook een beetje naar: ?299.-. Voordat we hem aan een uitgebreide test onderwerpen, leggen we de Momentum eerst even vast op video!

Bekijk hieronder de video

Specificaties:

TYPE HOOFDTELEFOON Full, Over-ear
OMZETPRINCIPE Dynamisch, gesloten
GEVOELIGHEID 110 dB
IMPEDANTIE 18 ?
HARMONISCHE VERVORMING < 0.5 %
CONTACT DRUK 2.8 N
VERMOGEN 200 mW
GEWICHT 190 g
PRIJS 299 euro

Gerelateerde berichten

Spotify iPad

Spotify lanceert eindelijk iPad app

NIEUWS – Voor de fanatieke gebruikers van Spotify duurde het misschien wel veel te lang, maar hij is er dan eindelijk: de iPad app! Dus op een groter scherm met meer overzicht op de bank of onderweg toegang tot de complete muziekcatalogus en alle afspeellijsten.

iOS 7

Vodafone als eerste met 4G op iPhone 5

Vodafone-klanten met een iPhone 5 én een RED-abonnement kunnen vanaf volgende week gebruikmaken van het 4G-netwerk. Na de iOS 7-update is het razendsnelle netwerk ook voor hen toegankelijk in het grootste gedeelte van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Maastricht en Utrecht. 

Geef een reactie