web analytics

Video Sennheiser Momentum

Sennheiser Momentum

 

VIDEO – We hebben van Sennheiser de Momentum binnengekregen. Een chique hoofdtelefoon van mooie metalen en echt leder. Het prijskaartje is er ook een beetje naar: ?299.-. Voordat we hem aan een uitgebreide test onderwerpen, leggen we de Momentum eerst even vast op video!

Bekijk hieronder de video

Specificaties:

TYPE HOOFDTELEFOON Full, Over-ear
OMZETPRINCIPE Dynamisch, gesloten
GEVOELIGHEID 110 dB
IMPEDANTIE 18 ?
HARMONISCHE VERVORMING < 0.5 %
CONTACT DRUK 2.8 N
VERMOGEN 200 mW
GEWICHT 190 g
PRIJS 299 euro

Gerelateerde berichten

AMI Musik DS5

Video AMI Musik DS5

VIDEO – We hebben van importeur Sonority Audio de AMI Musik DS5 gekregen ter test. Dit kan een interessante dac zij voor wie graag zijn pc wil omtoveren tot een muzikaal centrum. De DS5 kan zowel PCM als DSD aan en beschikt over een lijnuitgang, hoofdtelefoonuitgang en natuurlijk een volumeregeling. We leggen de Musik DS5 alvast […]

Denon AH D600

Video Denon AH D600

VIDEO – Van hdphns.com hebben we de Denon AH D600 binnengekregen ter test. Een high-end hoofdtelefoon van 399 euro. Denon roemt zijn 50 mm drivers die uitermate vlak moeten presteren. Wij geloven eerder onze Harry Headphone met nu een nieuwe, gekalibreerde microfoon van Cross Spectral Labs. Om u een idee te geven van de AH […]

Geef een reactie