web analytics

Video Sennheiser Momentum

Sennheiser Momentum

 

VIDEO – We hebben van Sennheiser de Momentum binnengekregen. Een chique hoofdtelefoon van mooie metalen en echt leder. Het prijskaartje is er ook een beetje naar: ?299.-. Voordat we hem aan een uitgebreide test onderwerpen, leggen we de Momentum eerst even vast op video!

Bekijk hieronder de video

Specificaties:

TYPE HOOFDTELEFOON Full, Over-ear
OMZETPRINCIPE Dynamisch, gesloten
GEVOELIGHEID 110 dB
IMPEDANTIE 18 ?
HARMONISCHE VERVORMING < 0.5 %
CONTACT DRUK 2.8 N
VERMOGEN 200 mW
GEWICHT 190 g
PRIJS 299 euro

Gerelateerde berichten

Productie iPad Mini begonnen

NIEUWS – Gerucht gaat dat Foxconn (de grootste fabrikant van it-apparatuur ter wereld) is begonnen met de productie van de iPad Mini. Er zijn al veel uitspraken gedaan rondom een de kleine iPad. Maar het lijkt nu toch echt zo te zijn dat Apple een (vermoedelijk) 7-inch versie van de iPad gaat uitbrengen. 

Geef een reactie