Video Sennheiser Momentum

Sennheiser Momentum

 

VIDEO – We hebben van Sennheiser de Momentum binnengekregen. Een chique hoofdtelefoon van mooie metalen en echt leder. Het prijskaartje is er ook een beetje naar: ?299.-. Voordat we hem aan een uitgebreide test onderwerpen, leggen we de Momentum eerst even vast op video!

Bekijk hieronder de video

Specificaties:

TYPE HOOFDTELEFOONFull, Over-ear
OMZETPRINCIPEDynamisch, gesloten
GEVOELIGHEID110 dB
IMPEDANTIE18 ?
HARMONISCHE VERVORMING< 0.5 %
CONTACT DRUK2.8 N
VERMOGEN200 mW
GEWICHT190 g
PRIJS299 euro

Gerelateerde berichten

Alpha Audio bij MoSCoW

Bij MoSCoW aan tafel

VIDEO – Alpha Audio werd afgelopen week uitgenodigd om bij het programma MoSCoW (van Sander van der Heijde) aan tafel te zitten. Dat gaan we natuurlijk niet afslaan! Immers: we mogen met een andere liefhebber praten over hifi en gadgets en dat doen we graag. Bekijk hieronder de video. 

Geef een reactie