web analytics

Video Linn Kinsky App

Linn Kinsky app

VIDEO – We bekijken vandaag de app van Linn: Kinsky. Een universele app voor streamers op basis van upnp. Erg handig voor wie één app wil voor al zijn of haar streaming-apparaten in huis. 

Bekijk hieronder de video van de Linn Kinsky app voor Android:

Gerelateerde berichten

Dion Audio referentieset

Dion Audio versterkt Alpha Audio!

VIDEO – We hebben in Arnhem bij Dion Audio onze nieuwe referentie voor- en eindversterker opgehaald. Een ST92 en SD60. Een buizen voorversterker en klasse-D voor wat kracht in de eindversterker. Lekker los, neutraal, mild en toch kracht! 

3 reacties

  1. Het probleem met Sonos is, is dat het een vrij gesloten systeem is. Uit de volgende thread blijkt dat er nog geen fijne oplossing is voor hetgeen jij wilt bereiken: http://forums.sonos.com/showthread.php?t=18009.

    Als ik jou was zou ik een Airplay-service installeren op de PCH: http://www.hdsupplies.nl/nl/helpdesk/airplay-popcorn-hour-c-200/ en vervolgens middels een tool als Airfoil (http://www.rogueamoeba.com/airfoil/) het geluid streamen van de PC naar de PCH.

  2. Beste Jaap, dank voor deze tip. Ik ben op zoek naar een programma dat het geluid van de pc af vangt en via het draadloze netwerk streamt naar bijvoorbeeld mijn Sonos of Popcornhour player. Weet jij of er zo iets dergelijks bestaat? Ik wil bijvoorbeeld zonder kabel geluid van Spotify op de pc kunnen horen op mijn Sonos.

Geef een reactie