Video Linn Kinsky App

Linn Kinsky app

VIDEO – We bekijken vandaag de app van Linn: Kinsky. Een universele app voor streamers op basis van upnp. Erg handig voor wie één app wil voor al zijn of haar streaming-apparaten in huis. 

Bekijk hieronder de video van de Linn Kinsky app voor Android:

Gerelateerde berichten

Een blik op de Classé CP-800

VIDEO – Wij hebben vandaag twee hele grote dozen binnen gekregen van de importeur van Classé. Twee dozen waar we al een tijdje op wachten… Maar soms wacht je met smart. Wij hebben het geluk dat we de CP-800 en de CA-2300 mogen testen. We leggen eerst de CP-800 op de gevoelige plaat vast.

google

“Google komt met Chromecast Audio”

Naar verluidt werkt Google onder de codenaam Hendrix aan een Chromecast-versie die speciaal bestemd is voor speakers. Hierdoor zou het mogelijk zijn om rechtstreeks muziek af te spelen van muziekbronnen, zoals lokale muziekbestanden op een smartphone en bibliotheken op Spotify.

3 reacties

  1. Het probleem met Sonos is, is dat het een vrij gesloten systeem is. Uit de volgende thread blijkt dat er nog geen fijne oplossing is voor hetgeen jij wilt bereiken: http://forums.sonos.com/showthread.php?t=18009.

    Als ik jou was zou ik een Airplay-service installeren op de PCH: http://www.hdsupplies.nl/nl/helpdesk/airplay-popcorn-hour-c-200/ en vervolgens middels een tool als Airfoil (http://www.rogueamoeba.com/airfoil/) het geluid streamen van de PC naar de PCH.

  2. Beste Jaap, dank voor deze tip. Ik ben op zoek naar een programma dat het geluid van de pc af vangt en via het draadloze netwerk streamt naar bijvoorbeeld mijn Sonos of Popcornhour player. Weet jij of er zo iets dergelijks bestaat? Ik wil bijvoorbeeld zonder kabel geluid van Spotify op de pc kunnen horen op mijn Sonos.

Geef een reactie