web analytics

Unique Music dealer Premium-lijn ADAM Audio

ADAM Tensor serie

NIEUWS – Unique Music is per direct dealer geworden van de Tensor-lijn van ADAM Audio. De Tensor-serie is de hoogste serie binnen ADAM. Voor wie ADAM wellicht nog niet kent. Het merk maakt zowel consumenten- als studioluidsprekers. 

ADAM Tensor serie
De Tensor Gamma’s draaien heerlijk op een Antelope Gold-dac en Mac Mini.

Unique Music is een beetje ongeduldig. Binnenkort gaat de lijn veranderen en komen er later in 2013 – naar verwachting augustus – een paar nieuwe, passieve Tensors. Echter: ze hebben alvast een paar actieve Tensor Gamma’s in huis gehaald. Deze draaien nu op een Antelope Gold dac. De dac wordt weer gevoed door een Mac mini met ssd en 8GB geheugen. Dat klinkt – volgens Unique Music – uitermate lekker.

Voor wie geïnteresseerd is in een demo van deze moderne opstelling, kan natuurlijk gewoon binnenlopen bij Unique Music.

Gerelateerde berichten

Synology vernieuwt Android-apps

NIEUWS – Synology heeft het nieuws zeker niet aan de grote klok gehangen, maar dat is geheel onterecht. De Nas-fabrikant heeft kortgeleden – wij hebben hem vandaag gezien – zijn smartphone- en tablet-apps voor de nassen geüpdatet. Het gaat om alle applicaties, dus: DS Photo, DS Finder, DS Cam en DS Audio. Met name DS […]

Dynaudio Connect

Dynaudio lanceert Connect en Emit-serie

Veel nieuws van Dynaudio dit keer. Met de nieuwe Emit-serie brengt het Deense merk vier nieuwe luidsprekers op de markt. Bovendien  hebben bezitters van Xeo of Foxus XD luidsprekers dankzij de Connect nu de mogelijkheid om naar high-res muziek te luisteren.

Geef een reactie