Philips introduceert docks met lightning connector

Philips DS7580 lighning dock

NIEUWS – Vele fabrikanten van docking stations zullen Apple vervloeken. Waarom? Wat dacht u van een nieuwe connector? De kleinere lightning-connector kan best handig zijn in gebruik, maar is niet handig voor de consumenten en fabrikanten. 

Philips DS7580 lighning dock
De nieuwe Philips docking station met lightning connector.

We vragen het ons nog steeds af: waarom geen usb? Dat is lekker gemakkelijk: er kan data en energie overheen. Theoretisch kan er ook best hd-video overheen. Maar goed: nu gaan we niet in op het nieuws.

Philips heeft als één van de eerste fabrikanten een dock met de nieuwe lightning-connector. De DS3205 (90 euro) en DS1155 (80 euro) komen al in december. Waarschijnlijk zijn ze er al of komen ze voor de Kerst.

Later volgen nog de DS7580 (130 euro) en DCM 3155: een alles in één systeem met cd-speler en tuner. Die gaat 200 euro kosten.

Gerelateerde berichten

Parrot-Zikmu-Solo-Wireless-Speaker-Tower

Parrot komt met Zikmu Solo

NIEUWS – We hebben de opmerkelijke Parrot Zikmu al eerder getest bij Alpha Audio. Een iDevice-speaker voor een niche. Hij oogt zonder meer prachtig en klinkt niet verkeerd. Mag ook wel voor ?1199. Nu komt Parrot met een Solo-versie. Deze kost ?799 en bestaat dus uit één luidspreker. 

Bowers Wilkins A5 en A7 AirPlay speaker

Video Bowers & Wilkins A5 en A7

VIDEO – We zijn al eerder op pad geweest om kennis te maken met de B&W A5 en A7. Nu hebben we ze in de luisterruimte om er nader kennis mee te maken. Voordat we uitgebreid gaan luisteren, maken we eerst even een video om u te laten zien wat dit voor apparaten zijn en […]

Geef een reactie