Nieuwe website Art’s Excellence

artsexcellence-website

NIEUWS – Wij vinden het altijd leuk om te zien dat partijen energie stoppen in een degelijke website. Art’s Excellence heeft zijn website eens een flinke opfrisbeurt gegeven. Het ziet er nu modern uit en heeft een lekker heldere structuur gekregen.

artsexcellence-website
Een frisse nieuwe site, nét voor het einde van het jaar.

De nieuwe website ziet er nietjes uit: duidelijke categorieën met nieuws, producten, recensies en ook natuurlijk een webshop. Clicks and bricks zoals dat in jargon heet: een échte winkel en een online shop. Leuk aan de online shop is dat er zowel nieuwe als tweedehands apparatuur te vinden is. We zien zo’n aanvulling als zowel handig als noodzakelijk vandaag de dag. Wel jammer dat de webwinkel wegklikt van de hoofdsite. Het is nog niet helemaal netjes geïntegreerd. Wellicht is het cms (WordPress) niet helemaal compatible met de webshop.

Verder zien we nog een recensie-gedeelte waar zowel albumrecensies als apparaten te vinden zijn. Leuk voor wie nog wat meer wil rondneuzen!

 

https://www.alpha-audio.nl/2012/12/nieuwe-website-arts-excellence/

Gerelateerde berichten

Review Songs of Innocence ? U2

Komt mijn wederhelft thuis vanuit haar werk. Niet ?hallo lief, hoe was je dag??, maar ?Heb je het al gehoord? Het nieuwe album van U2 is uit en is gratis te downloaden via iTunes!?. Zo gaat dat dus. Een nieuw album van U2 is blijkbaar belangrijker dan een echtgenoot. Illusie op samen oud worden lijkt vervlogen.

Geef een reactie