Nieuwe website Art’s Excellence

artsexcellence-website

NIEUWS – Wij vinden het altijd leuk om te zien dat partijen energie stoppen in een degelijke website. Art’s Excellence heeft zijn website eens een flinke opfrisbeurt gegeven. Het ziet er nu modern uit en heeft een lekker heldere structuur gekregen.

artsexcellence-website
Een frisse nieuwe site, nét voor het einde van het jaar.

De nieuwe website ziet er nietjes uit: duidelijke categorieën met nieuws, producten, recensies en ook natuurlijk een webshop. Clicks and bricks zoals dat in jargon heet: een échte winkel en een online shop. Leuk aan de online shop is dat er zowel nieuwe als tweedehands apparatuur te vinden is. We zien zo’n aanvulling als zowel handig als noodzakelijk vandaag de dag. Wel jammer dat de webwinkel wegklikt van de hoofdsite. Het is nog niet helemaal netjes geïntegreerd. Wellicht is het cms (WordPress) niet helemaal compatible met de webshop.

Verder zien we nog een recensie-gedeelte waar zowel albumrecensies als apparaten te vinden zijn. Leuk voor wie nog wat meer wil rondneuzen!

 

Gerelateerde berichten

Nieuwe test-stek

Afgelopen weekend hebben we bij Alpha Audio hard gewerkt. Niet zozeer aan een review, maar aan een nieuwe testruimte. Een ruimte helemaal voor ons zelf. Een ruimte waar we luistersessies kunnen houden, trainingen kunnen houden (bijvoorbeeld over streaming) en natuurlijk lekker los kunnen gaan met reviews. Ruimte genoeg! 

Geef een reactie