web analytics

iTunes 11 is klaar!

iTunes 11

NIEUWS – Eindelijk… iTunes 11 is gelanceerd. Iets te laat, maar niet meer dan een paar dagen. We hebben al eerder geschreven over de vernieuwingen in de software. Daarover kunt u hier lezen. U hoeft overigens niets te doen: de software update zichzelf, maar u kunt hem ook downloaden. 

iTunes 11
Eindelijk is het daar: iTunes 11

iTunes is in onze optiek nooit echt de meest gebruiksvriendelijke software geweest. Maar met versie 11 moet dat een stuk beter worden. De interface is grondig herzien. Er is meer plek voor albumart en artiestinformatie. Ook lijkt de interface meer op die van iOS6.

Wat echter belangrijker is, is dat er betere integratie is met iCloud en dat iTunes nu beter andere muziek kan zoeken op basis van uw speelstijl. De speler houdt nu rekening met nummer, artiest en genre. Dat hebben we ook aangehaald in het eerdere artikel over iTunes 11.

iTunes 11 is hier zowel voor de Mac als Windows-pc te downloaden

Gerelateerde berichten

apple ipad

Apple iPad verdringt de Mac

NIEUWS – Apple heeft zijn kwartaalcijfers bekend gemaakt. Daaruit blijkt dat het bedrijf een recordaantal iPhones en iPads heeft verkocht. Maar wel deels ten koste van de Mac. Apple ziet echter geen problemen. Alleen maar kansen. 

Soundfreaq-Sound-Stack-SFQ-03

SoundFreaq Sound Stack

VIDEO – SoundFreaq heeft een nieuwe docking station: de Sound Stack. Wij bekijken hem als eerste… voordat hij eigenlijk op de markt is. Wat een eer! Bekijk alvast de video. Uiteraard volgt er nog een officiële review.

Geef een reactie