Gratis high resolution audio bij Linn

NIEUWS – Linn verstrekt vanaf 1 december tot kerstavond elke dag een gratis high resolution track. Dit natuurlijk om te laten horen dat high-res audio geweldig klinkt. En hoe kunt u dat beter ervaren door het zelf af te spelen?

linn download
Linn geeft tot kerstavond elke dag een gratis track weg

Op christmas.linn.co.uk kunt u elke dag een gratis track downloaden. Dat zijn in totaal 24 tracks tot kerstavond. Toch een leuk cadeautje van Linn, nietwaar?

Om welke muziek het gaat, durven we niet te zeggen, maar we gokken dat het gros een beetje in de kestsfeer zal zijn. En daar is natuurlijk niets mis mee in deze donkere decemberavonden.

Het mag voor zich spreken dat u wel over een systeem moet beschikken dat hoge resolutie audio kan afspelen. Denk aan een usb d/a-converter of een netwerkstreamer die 24 bit / 96 of 192 kHz kan afspelen.

Gerelateerde berichten

Dune HD Max

Dune HD Max

VIDEO – We bekijken veel streaming audio producten op Alpha Audio, maar streaming video eigenlijk nooit. Logisch: we zijn geen video-website. Echter: er zijn wel veel mediaplayers op de markt. En die kunnen ook audio streamen. Vaak zijn ze niet sterk op dat vlak, maar de Dune HD Max lijkt een uitzondering te zijn. Wij […]

Bouw uw eigen PassLabs eindversterker

NIEUWS – Voor de sleutelaars onder ons is er bijna niets leukers dan ‘handen uit de mouwen en knutselen maar!’. Met dat idee is Lineair Audio AmpCamp begonnen. Iedereen die zijn eigen klasse-A versterker wil bouwen op basis van een PassLabs-ontwerp, kan 17 november bij Fonty’s Hogescholen terecht!

Geef een reactie