Direct spelen van iDevice naar Sonos

NIEUWS – De nieuwe Sonos-update: 3.8.3, laat het toe om direct vanaf de Apple iPhone, iPod of iPad te spelen naar een Sonos zoneplayer. Handig, nietwaar?

Het is nu mogelijk om direct af te spelen vanaf de iPhone, iPod of iPad.

Sonos blijft maar functies en diensten toevoegen. Was het tot nu toe nodig om via een Airport (Express) het netwerk aan de line-in te koppelen van de Sonos om muziek vanaf een iDevice af te spelen, nu kan dat direct. Sonos noemt het echter geen AirPlay, maar dat is het in wezen wel natuurlijk.

Spelen gaat heel gemakkelijk: u kiest gewoon de iPhone, iPod Touch of iPad als bron en speelt uw gekozen muziek. Net alsof u vanaf internet, een nas of via een dienst speelt dus.

Updaten van het Sonos is noodzakelijk om deze functie toe te voegen. Echter: in veel gevallen gaat updaten automatisch. Als dat niet het geval is, moet u even via het instellingenmenu de update starten.

Gerelateerde berichten

Synology DS415play

Win een Synology DS415play!

Bij Alpha Audio draait het allemaal om streaming. En wie comfortabel – en veilig – wil streamen, kan niet om een NAS heen. Zo simpel is dat. Synology maakt – naar ons idee – de prettigste NAS-producten. We zijn dan ook heel blij en trots dat we een Synology DS415play mogen weggeven. Een gloednieuw model met […]

2 reacties

  1. “Spelen gaat heel gemakkelijk: u kiest gewoon de iPhone, iPod Touch of iPad als bron en speelt uw gekozen muziek.”

    Volgens mij kies je juist vanaf je iDevice de Sonos als geluidsbron, en niet andersom.

Geef een reactie