Deezer gaat voor gratis… met advertenties

Deezer

NIEUWS – Het Franse Deezer lanceert vandaag in 150 landen een streaming service dat een jaar lang gratis ongelimiteerd streamt. Maar dan wel met advertenties tussen de tracks door. 

Deezer
Deezer gaat consumenten winnen door een jaar lang gratis te streamen. Wel met advertenties tussen de nummers door.

Deezer gaat keihard de concurrentie aan met Spotify en bijvoorbeeld Music Unlimited van Sony. Of Juke… er zijn er inmiddels zo veel. Deezer zegt echter: ga maar lekker een jaar lang gratis spelen. We trakteren u dan wel op wat advertenties, maar u kunt ongelimiteerd spelen. Dat is op zich best een slim model. Want na een jaar bent u toch wel verslaafd aan het zoeken, ontdekken en overal muziek spelen.

Na een jaar moet u wel kiezen voor een betaald pakket. De prijzen – geheel verrassend – 9,99 voor een premium pakket en 4,99 voor een pakket zonder mobiel gebruik en offline luisteren.

Deezer meldt dat het gratis streamen met advertenties een noodzakelijk model is om mensen aan het streamen te krijgen. Immers: veel mensen wagen de stap niet naar een betaalde service, omdat ze niet weten of het wel bevalt. Door een service gratis aan te bieden voor langere tijd, kunnen ze wennen.

Gerelateerde berichten

Parrot-Zikmu-Solo-Wireless-Speaker-Tower

Parrot komt met Zikmu Solo

NIEUWS – We hebben de opmerkelijke Parrot Zikmu al eerder getest bij Alpha Audio. Een iDevice-speaker voor een niche. Hij oogt zonder meer prachtig en klinkt niet verkeerd. Mag ook wel voor ?1199. Nu komt Parrot met een Solo-versie. Deze kost ?799 en bestaat dus uit één luidspreker. 

Geef een reactie