web analytics

Dali komt met Kubik Free

Dali Kubik Free

NIEUWS – All in one speakers zijn erg populair. Kijk maar naar Libratone, Bose of Raumfeld. Om er maar drie te noemen. Dali komt nu ook met een ‘vrije’ speaker: de Kubik Free. 

Dali Kubik Free
Dali springt slim in op de markt met de Kubik Free actieve speakers.

Dali heeft dit jaar al heel wat moois in de markt gezet. We hebben al een complete Epicon-serie gezien, waarbij we de ‘6‘ uitbebreid hebben kunnen beluisteren. Maar Dali gaat niet rustig onderuit zakken, maar is lekker doorgegaan en springt met de Kubik Free slim in op de behoefte van de nieuwe gebruikers.

De Kubik Free is een actieve speaker met een aantal inputs: optisch, usb, analoog (jack) en bluetooth. Helaas Apple-liefhebbers: waarschijnlijk geen AirPlay.

Wat de Kubik Free gaat kosten, weten we nog niet. Ook niet wanneer hij op de markt komt. Wat we wél weten, is dat hij te zien is op de ISE 2013 in Amsterdam.

Bron: hifi.nl

Gerelateerde berichten

Canton DM50

IFA 2013: nieuwe soundbars van Canton

Tijdens de IFA in Berlijn introduceert Canton een drietal nieuwe soundbars in een prijsklasse waar Canton tot op heden niet actief was. Alle modellen zijn, om een goede klank te waarborgen, voorzien van MDF-behuizingen die fraai zijn afgewerkt met een satijnlak.

Teufel Ultima 40 MK2

Video Teufel Ultima 40 MK2

VIDEO – We hebben van Teufel de Ultima 40 MK2 binnen gekregen. Nu hebben we vorig jaar de MK1 al onder handen gehad en waren blij verrast door de prijs / kwaliteitsverhouding. De MK2 moet nog beter zijn. Voordat we de review gaan tikken, leggen we de luidspreker eerst even op video vast. 

Geef een reactie