Win de Audioengine W3!

PRIJSVRAAG – Wilt u ook lekker gemakkelijk streamen? No nonsense draadloos muziek versturen vanaf de smartphone, pc of trablet? Dat kan met de Audioengine W3 die Jan Karssen van Alpha Audio onlangs heeft getest en 4 bollen heeft gegeven. Hifi123 is zo vriendelijk geweest deze kit te doneren, zodat wij hem weg kunnen geven!

Wilt u deze draadloze audiokit winnen? Dat kan!

U wilt vast een mooie draadloze set om muziek over te sturen! Een kit die dat zonder compressie kan doen, omdat het gebruik maakt van een robuuste point-to-point verbinding. Nou: goed nieuws, want Alpha Audio mag de Audioengine W3 weggeven!

Wat moet u doen om deze te winnen?

 • Twitter een bericht met: @nlalphaaudio in de tekst, zodat wij het kunnen volgen.
 • Geen Twitter? Verspreid het nieuws via Facebook.
 • Geen Facebook? Zet onder dit artikel waarom juist ú deze set moet winnen.

De actie loopt tot vrijdag 30 november 20:00! 

We wensen u heel veel succes!

 

6 reacties

  1. Ik zie het nu pas.

   Theo vanharte bedankt , ik ga het zo vlug mogelijk uittesten en dan laat ik het nog wel eens horen hoe het bevalt .
   Allee in feite een beknopt verslag komt er nog van mij.

   Groeten, J-P

 1. Ik denk dat ik degene ben waar die mooie W3 terecht moet komen. Gewoon omdat ik anders zonder Sinterklaas cadeau kom te zitten dit jaar. En dat heb ik niet verdiend! ;o)

 2. Door de jaren heen ben ik een groot muziek liefhebber geworden. Maar het is niet alleen de muziek dat mij aanspreekt maar ook al de aparatuur die er rond hangt. Maar een mens kan niet op geldelijk gebied alles blijven volgen ( aankopen).
  Daarom zou ik deze Audioengine W3 graag winnen. Dan kan ik dit ook eens uittesten en weer van nog meer muziek genieten.

  Groetjes J-P

   1. Beste Heer Jaap Veenstra,
    Blij Hier te mogen lezen dat ik de draadloze audio-adapter Audioengine W3 gewonnen heb. Nu kan men weekend niet meer stuk. En ik kijk er reeds naar uit dit moois te kunnen uittesten.

    Met vriendelijke groet,
    Jean-Pierre

Geef een antwoord