web analytics

Video Teufel T 500 Mk2

Teufel T 500 Mk2

VIDEO – Hij is nét te koop en wij hebben de primeur van Teufel gekregen. We hebben het over de gloednieuwe Mk2-versie van de T 500 vloerstaander. Een luidspreker van 749 euro… per set. Dat kan bijna niets zijn, toch? Nou… daar kunt u zich nog weleens in vergissen. We laten hem alvast zien op video!

Bekijk hieronder de video van de Teufel T 500 Mk2

Specificaties:

Principe: 3-weg
Crossover: 275 / 3000 Hz
Weestand: 4 – 8 Ohm
Rendement: 88 dB / 2.83 volt / 1 m

Tweeter: 25mm softdome
Midrange: 170 mm cellulose
Woofers: 170 mm kevlar / fibreglass

Afmetingen: 32 bij 20 bij 105 cm. (diepte, breedte, hoogte)
Gewicht: 26 Kg

Gerelateerde berichten

High End Munchen 2015 Nieuws – Paradigm Concept 4F

Als we heel eerlijk zijn, kennen we Paradigm niet zo goed. En dat terwijl het Canadese merk prima producten maakt. Echter: we dachten nu niet direct dat ze echt heel bijzondere spullen in het assortiment hebben. Totdat we bij High End Munchen de Concept 4F hoorden spelen!

Stream Unlimited

IFA 2015 – Nieuws – Stream Unlimited

We lopen natuurlijk ook dit jaar over IFA. En daar zien we de meest interessante dingen voorbij komen. Op de stand van StreamUnlimited zien we bijvoorbeeld twee nieuwe platforms: de Stream800 en de Stream810. Platforms die we naar alle waarschijnlijkheid veel gaan terug zien. 

Geef een reactie