web analytics

Video Micromega MyDac

VIDEO – Alpha Audio heeft de Micromega MyDac binnen. Een erg leuk dacje van 299 euro. Gebaseerd op een Cirrus Logic 4351 dac-chip. Een leuk, compleet chipje dat – volgens de huidige reacties uit de markt – erg goed klinkt. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar dit usb-dacje en bekijken hem alvast voor de camera, zodat u mee kunt genieten!

Bekijk hieronder de video:

Specificaties:

Dac: CS4351
Receiverchip: WM8804
Max samplerate: 24bit/192kHz (zowel spdif als usb)
Aantal inputs: 3. Optisch, coaxiaal en usb
Analoog uit: stereo, cinch
Voeding: intern

Kleuren: zwart en wit

En de Windows driver (u moet een serienummer hebben)

Gerelateerde berichten

Demo nieuwe 800-serie en NAIM bij Lexicom

Op zaterdag 7 november 2015 is er een grote demo van de nieuwe Bowers & Wilkins 800-serie bij Lexicom Multimedia in Leidschendam. Ook Ronald Dijkstra van B&W en Rowan Dernee van Latham (Naim) zijn aanwezig voor wat extra verdieping. Kortom: daar moet u bij zijn! 

Geef een reactie