web analytics

Video Micromega MyDac

VIDEO – Alpha Audio heeft de Micromega MyDac binnen. Een erg leuk dacje van 299 euro. Gebaseerd op een Cirrus Logic 4351 dac-chip. Een leuk, compleet chipje dat – volgens de huidige reacties uit de markt – erg goed klinkt. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar dit usb-dacje en bekijken hem alvast voor de camera, zodat u mee kunt genieten!

Bekijk hieronder de video:

Specificaties:

Dac: CS4351
Receiverchip: WM8804
Max samplerate: 24bit/192kHz (zowel spdif als usb)
Aantal inputs: 3. Optisch, coaxiaal en usb
Analoog uit: stereo, cinch
Voeding: intern

Kleuren: zwart en wit

En de Windows driver (u moet een serienummer hebben)

Gerelateerde berichten

AMI Musik DS5

Video AMI Musik DS5

VIDEO – We hebben van importeur Sonority Audio de AMI Musik DS5 gekregen ter test. Dit kan een interessante dac zij voor wie graag zijn pc wil omtoveren tot een muzikaal centrum. De DS5 kan zowel PCM als DSD aan en beschikt over een lijnuitgang, hoofdtelefoonuitgang en natuurlijk een volumeregeling. We leggen de Musik DS5 alvast […]

Geef een reactie