web analytics

Video FIIO E10 hoofdtelefoonversterker

VIDEO – We bekijken vandaag de FIIO E10 die we van hdpns ter test hebben gekregen. Een grappig apparaatje van ?89, maar met een vrij serieus binnewerk. De test komt later, maar we hebben wel alvast een video voor u gemaakt!

Bekijk hieronder de video:

Specificaties:

  • Dac-chip: WM8740SEDS
  • USB-receiver: Tenor 7022L
  • Opamp: AD8691
  • Overig: FM24C08A eeprom (programmeerbare chip (8MB))
prijs: ?89

 

Gerelateerde berichten

Poulissen audio

Luidsprekers inruilen bij Poulissen Audio

NIEUWS – Poulissen heeft een interessante actie voor wie aan nieuwe luidsprekers toe is. U kunt nu uw oude modellen vergelijken én inruilen tegen – volgens Poulissen – scherpe prijzen. De actie loopt de gehele maand juni.

Sonso Play:1

Video Introductie Sonos Play:1

VIDEO – Sonos heeft ons afgelopen dinsdag uitgenodigd om te komen kijken bij de nieuwe Play:1. Natuurlijk slaan we dat niet af! Ook wij zijn uitermate benieuwd naar de kleine mini-Sonos. We hebben de technische uitleg even op video vastgelegd, zodat ook u hiervan iets meekrijgt. 

Geef een reactie