web analytics

Video FIIO E10 hoofdtelefoonversterker

VIDEO – We bekijken vandaag de FIIO E10 die we van hdpns ter test hebben gekregen. Een grappig apparaatje van ?89, maar met een vrij serieus binnewerk. De test komt later, maar we hebben wel alvast een video voor u gemaakt!

Bekijk hieronder de video:

Specificaties:

  • Dac-chip: WM8740SEDS
  • USB-receiver: Tenor 7022L
  • Opamp: AD8691
  • Overig: FM24C08A eeprom (programmeerbare chip (8MB))
prijs: ?89

 

Gerelateerde berichten

Nieuwe Dac van Tentlabs

PERSBERICHT – Tentlabs heeft een nieuwe dac ontwikkeld: de b-DAC. Deze dac schaart zich met ?879 precies in het middensegment. Guido Tent kennende zal het jitterniveau uiterst laag zijn, waardoor de presentatie detailrijk, schoon en realistisch is. Bijzonder aan de dac is dat het zowel usb als een spdif  en een optische ingang heeft. Leuk […]

Geef een reactie