Sonos voegt streamingdienst Juke toe

Juke streaming Nederland

NIEUWS – Sonos heeft Juke toegevoegd aan zijn platform. Juke is de Duitse variant van bijvoorbeeld Spotify of Sony Music Unlimited. En als relatieve nieuweling in de markt, hebben ze het goed voor elkaar met Sonos als partner!

 

Juke streaming NederlandJuke heeft op dit moment een bibliotheek van ongeveer 13 miljoen tracks, waaronder veel onafhankelijke labels vallen. We weten niet met welke labels Juke allemaal een overeenkomst heeft, maar we gokken dat er wel een grote overlap is met overige streamingdiensten. Dat hoeft overigens geen nadeel te zijn.

Juke streamt met een bitrate van 192 Kbps en gebruikt Dolby Pulse als codec. Wij hebben deze codec nog nergens anders gezien en weten niet wat de kwaliteit daarvan is in vergelijking met Ogg Vorbis van Spotify, of gewoon mp3, wat Sony gebruikt.

Een abonnement kost, net als bij andere diensten, 9,99 per maand. Er is ook gratis te streamen, maar die streams zijn – voor zover wij hebben kunnen zien – beperkt tot 30 seconden. Net als bij Sony,

Juke heeft op dit moment een actie lopen dat je een systeem kan winnen bij inschrijving voor de dienst. Sonos heeft ook een actie lopen: wie nu een Play:3 koopt, krijgt een bridge en 3 maanden Juke gratis.

 

 

Gerelateerde berichten

Death in June

Cultband Death in June naar Nederland

Voor het eerst in dertig jaar is Death in June weer te zien in Nederland. In 1983 speelde de Britse neofolkband in De Melkweg in Amsterdam. In december zal Death in June, inmiddels ingekrompen tot een eenmansformatie maar met een legendarische status onder kenners, Tivoli in Utrecht aandoen.

Netgear Nighthawk

Netgear Nighthawk belooft supersnelle WiFi

Netgear lanceert een nieuwe dual-band 802.11ac wireless router: de Nighthawk AC1900 Smart WiFi Router (R7000). Het ingehuurde pr-bureau belooft de snelste WiFi ter wereld en ?de combinatie van een krachtige 1GHz dual core processor met een SuperSpeed USB 3.0 port en Netgear Beamforming+, om snelheid, betrouwbaarheid en bereik te vergroten voor optimale connectiviteit?.

2 reacties

Geef een reactie