web analytics

Sonos verbetert Spotify-app

NIEUWS – Sonos was één van de eerste met Spotify-integratie. Echter: het is niet zonder problemen geweest. Allereerst wil Spotify nog weleens niet thuis geven. Een ander probleem is dat het traag aanvoelt. En daar is nu wat aan gedaan. 

Zoeken, laden en beter zoeken. Sonos heeft hard gewerkt aan de app voor desktop en mobiele apparaten. En eerlijk is eerlijk: het mocht ook wel, want de integratie van de muziek streamingdienst was niet optimaal. Nu gaat het dus allemaal veel sneller en is het ook mogelijk om direct te zoeken via het zoekveld in de desktop-app. Dat kon voorheen nog niet.

Al met al handige en nuttige toevoegingen!

 

Gerelateerde berichten

Zune verdwijnt na introductie Xbox Music

NIEUWS – Microsoft heeft nu officieel Xbox Music gelanceerd. En met de komst van deze nieuwe dienst, is Zune – de vorige muziekservice – van de kaart geveegd. Microsoft wil keihard de concurrentie aangaan met diensten als Spotify, Amazon en natuurlijk Apple. Zune had niet de naam om dit te kunnen doen. 

2 reacties

Geef een reactie