Sonos verbetert Spotify-app

NIEUWS – Sonos was één van de eerste met Spotify-integratie. Echter: het is niet zonder problemen geweest. Allereerst wil Spotify nog weleens niet thuis geven. Een ander probleem is dat het traag aanvoelt. En daar is nu wat aan gedaan. 

Zoeken, laden en beter zoeken. Sonos heeft hard gewerkt aan de app voor desktop en mobiele apparaten. En eerlijk is eerlijk: het mocht ook wel, want de integratie van de muziek streamingdienst was niet optimaal. Nu gaat het dus allemaal veel sneller en is het ook mogelijk om direct te zoeken via het zoekveld in de desktop-app. Dat kon voorheen nog niet.

Al met al handige en nuttige toevoegingen!

 

Gerelateerde berichten

Xtreamer iXtreamer mediaplayer dock

Er zijn heel veel docking stations en er zijn heel veel (streaming) mediaplayers. Zou het niet ideaal zijn als er een docking station en mediaplayer in één was? Dat moet Xtreamer ook gedacht hebben. En als klap op de vuurpijl is het ook nog een docking station voor de iPad.

2 reacties

Geef een reactie