web analytics

Sharp introduceert XL-HF401PH met AirPlay

Sharp xl-hf401ph miniset met AirPlay

NIEUWS – Nee, Sharp maakt niet alleen tv’s, airco’s en zonnepanelen, maar ook hifisystemen. En nu dus ook met AirPlay! De XL-HF401PH – what’s in a name – heeft niet alleen een cd-speler, usb-ingang of tuner, maar ook een wifi-adapter ingebouwd die Apple’s AirPlay mogelijk maakt.

Sharp xl-hf401ph miniset met AirPlayWie een iPhone, iPod, iPad of andersoortig Apple iDevice-apparaat heeft, kan direct aan de slag. Echter, ook mensen die iTunes hebben geïnstalleerd op een Mac of PC kunnen gebruik maken van AirPlay.

De nieuwe XL-HF401PH heeft niet alleen een AirPlay-mogelijkheid, maar ook usb waarmee onder meer mp3 en wma is af te spelen. Of het andere bestanden kan afspelen, weten we niet. Daarnaast beschikt de miniset over een cd-speler, tuner en zelfs dlna om gemakkelijk via het netwerk te spelen. Al met al is het dus een behoorlijk compleet apparaat voor en een bedrag van 349 euro.

Gerelateerde berichten

Meridian en HP hand in hand

NIEUWS – Niet écht nieuws, maar wij wisten het nog niet en we lazen het op FWD. Meridian gaat voor HP een programma leveren dat muziek afspeelt, beheerd en als portal dienst doet voor internetradio en downloads. Nu is Meridian al wel breder bezig dan hifi voor de woonkamer. Denk maar aan car-audio en streaming-systemen […]

2 reacties

Geef een reactie