web analytics

Sharp introduceert XL-HF401PH met AirPlay

Sharp xl-hf401ph miniset met AirPlay

NIEUWS – Nee, Sharp maakt niet alleen tv’s, airco’s en zonnepanelen, maar ook hifisystemen. En nu dus ook met AirPlay! De XL-HF401PH – what’s in a name – heeft niet alleen een cd-speler, usb-ingang of tuner, maar ook een wifi-adapter ingebouwd die Apple’s AirPlay mogelijk maakt.

Sharp xl-hf401ph miniset met AirPlayWie een iPhone, iPod, iPad of andersoortig Apple iDevice-apparaat heeft, kan direct aan de slag. Echter, ook mensen die iTunes hebben geïnstalleerd op een Mac of PC kunnen gebruik maken van AirPlay.

De nieuwe XL-HF401PH heeft niet alleen een AirPlay-mogelijkheid, maar ook usb waarmee onder meer mp3 en wma is af te spelen. Of het andere bestanden kan afspelen, weten we niet. Daarnaast beschikt de miniset over een cd-speler, tuner en zelfs dlna om gemakkelijk via het netwerk te spelen. Al met al is het dus een behoorlijk compleet apparaat voor en een bedrag van 349 euro.

Gerelateerde berichten

Tune Inn

Tune Inn organiseert Nordost en GamuT audioshow

De Alkmaarse winkel Tune Inn heeft op 5, 6 en 7 juni een interessante audioshow op de planning staan. Centraal staan hierbij de Di150 versterker en Phi 5 MKII luidsprekers van GamuT. De geluidsset is aangesloten met bekabeling van Nordost.

Yamaha komt met Aventage BD-A1020 blu-ray speler

NIEUWS – Of optische media het nu gaan redden of niet, het weerhoud Yamaha er niet van om met nog een blu-ray speler te komen. De Aventage BD-1020 om precies te zijn. En om het interessant te houden heeft Yamaha wat leuke extra’s meegegeven aan deze multi-mediaspeler. 

2 reacties

Geef een reactie