web analytics

PSB komt met M4U 1 hoofdtelefoon

NIEUWS – Music 4 U… Ofwel: Muziek voor jou (of u natuurlijk). PSB windt er geen doekjes om als het gaat om naamgeving. De nieuwe M4U 1 is een over ear hoofdtelefoon. En in tegenstelling tot de M4U 2, biedt de ‘1’ geen actieve noise cancelling. 

De PSB M4U 1 biedt – volgens PSB – heerlijk zachte kussens en beschikt over draaibare oorschelpen, waardoor de hoofdtelefoon bij iedereen wel een lekker plekje kan vinden. Daarbij sluit het omgevingsgeluid goed buiten. Het resultaat: meer muziek.

PSB levert twee kabels mee: één met afstandsbediening en microfoon, en één zonder. Daardoor kunnen smartphone-gebruikers ook nog communiceren onderweg. Wel zo handig. Bij wie de microfoon en afstandsbediening niet werken, kan de afstandsbediening dus ook wegblijven. Dat scheelt weer een extra schakeling in de kabel.

De M4U is ontwikkeld op basis van grootschalige, Canadese onderzoeken naar gehoor en akoestiek in de jaren ’70. Dit in combinatie met de hedendaagse ontwikkelingen op signaaloverdracht en drivertechnologie, zorgt voor een behoorlijke sprong op hoofdtelefoontechniek. En natuurlijk ziet PSB ook in dat het een ‘booming market’ is: iedereen loopt tegenwoordig rond met in-ears en grote hoofdtelefoons. Het is ook de gemakkelijkste manier om te genieten van high-res muziek.

De M4U is leverbaar in een aantal kleuren: Baltic Grey, Monza Red en Black Diamond. PSB levert nog wat extra kussentjes mee, een 6mm plug, doekjes en een vliegtuigadapter. De M4U kost 279 euro.

Gerelateerde berichten

bryston-4b-sst

Introductie nieuwe Alpha Schrijver: Harro Tillema

Alpha Audio is weer een schrijver rijker: Harro Tillema. Harro gaat met name de muziekreviews verzorgen en zal daarbij proberen de krenten uit de pap te halen voor onze trouwe lezers. Natuurlijk schuwt Harro ook geen mooie streamer, versterker of speaker. Maar wie kan beter vertellen wie hij is en wat hij gaat doen, dan […]

Bowers Wilkins PM1

Video Bowers & Wilkins PM1

VIDEO – Wij hebben de Bowers & Wilkins PM1 ter test. Een hoge segment bookshelf van het Britse B&W. Ze zijn er trots op… met name op de gloednieuwe carbon braced tweeter. Deze moet echt revolutionair zijn. Wij leggen alvast deze wellicht ‘future classic’ vast op video.

Geef een reactie