web analytics

PSB komt met M4U 1 hoofdtelefoon

NIEUWS – Music 4 U… Ofwel: Muziek voor jou (of u natuurlijk). PSB windt er geen doekjes om als het gaat om naamgeving. De nieuwe M4U 1 is een over ear hoofdtelefoon. En in tegenstelling tot de M4U 2, biedt de ‘1’ geen actieve noise cancelling. 

De PSB M4U 1 biedt – volgens PSB – heerlijk zachte kussens en beschikt over draaibare oorschelpen, waardoor de hoofdtelefoon bij iedereen wel een lekker plekje kan vinden. Daarbij sluit het omgevingsgeluid goed buiten. Het resultaat: meer muziek.

PSB levert twee kabels mee: één met afstandsbediening en microfoon, en één zonder. Daardoor kunnen smartphone-gebruikers ook nog communiceren onderweg. Wel zo handig. Bij wie de microfoon en afstandsbediening niet werken, kan de afstandsbediening dus ook wegblijven. Dat scheelt weer een extra schakeling in de kabel.

De M4U is ontwikkeld op basis van grootschalige, Canadese onderzoeken naar gehoor en akoestiek in de jaren ’70. Dit in combinatie met de hedendaagse ontwikkelingen op signaaloverdracht en drivertechnologie, zorgt voor een behoorlijke sprong op hoofdtelefoontechniek. En natuurlijk ziet PSB ook in dat het een ‘booming market’ is: iedereen loopt tegenwoordig rond met in-ears en grote hoofdtelefoons. Het is ook de gemakkelijkste manier om te genieten van high-res muziek.

De M4U is leverbaar in een aantal kleuren: Baltic Grey, Monza Red en Black Diamond. PSB levert nog wat extra kussentjes mee, een 6mm plug, doekjes en een vliegtuigadapter. De M4U kost 279 euro.

Gerelateerde berichten

Huawei Ascend Mate

De smartphone wordt een ‘phablet’!

Wie de ontwikkelingen op het gebied van smartphones een beetje volgt of recent voor de keuze stond van een nieuwe smartphone, heeft ongetwijfeld opgemerkt dat er een trend gaande is van steeds grotere schermen. Een schermdiagonaal van 5 inch of meer is momenteel eerder regel dan uitzondering. Tijdens de CES 2013 verscheen Huawei voor het […]

PMC komt met DB1 Gold

NIEUWS – Leuk nieuws voor wie van limited Editions houdt; PMC komt met een Gold-versie van de DB1. De DB1 is een monitor-speaker die – volgens Stageacoustics – alles in zijn prijsklasse wegspeelt. De Gold is hoogwaardig afgewerkt en vanaf oktober verkijgbaar voor 1280 euro per paar. 

Geef een reactie