web analytics

Parrot komt met Zikmu Solo

Parrot-Zikmu-Solo-Wireless-Speaker-Tower

NIEUWS – We hebben de opmerkelijke Parrot Zikmu al eerder getest bij Alpha Audio. Een iDevice-speaker voor een niche. Hij oogt zonder meer prachtig en klinkt niet verkeerd. Mag ook wel voor ?1199. Nu komt Parrot met een Solo-versie. Deze kost ?799 en bestaat dus uit één luidspreker. 

Parrot-Zikmu-Solo-Wireless-Speaker-TowerDe nieuwe Solo is vanaf eind november leverbaar (onder meer via importeur Dimex). De nieuwe Solo biedt een docking station (nog niet met de nieuwe aansluiting, helaas) en beschikt over een line-in, lan (eindelijk!), bluetooth en wifi. Op die manier zijn de nieuwe iDevices wel te gebruiken. Overigens zijn er al verloopstekkertjes voor de nieuwe lightning-apparaten te krijgen.

Ook een leuke extra, is dat nu ook gemakkelijk upnp en dlna-apparaten te gebruiken zijn. Ook via een stabiele ethernetpoort die de vorige Zikmu niet had.

Intern zijn drie BMR-units verwerkt die elk 20 watt tot hun beschikking hebben. Daarbij zit er nog een woofer in die 40 watt meekrijgt. Volgens Parrot levert de Solo een échte stereoweergave.

Voor meer informatie is hier de Parrot Zikmu Solo brochure

Gerelateerde berichten

RS2396_Uniti_Streamers_FINAL_WHITE-scr

NAIM Unity ondersteunt Spotify Connect

Er komt een flinke update aan voor NAIM-streamers. Zowel de Unity-lijn als de NDS, NDX, ND5 XS als de NAC N172 XS krijgen een update waardoor ze kunnen werken met Spotify Connect. En dat is heel goed nieuws voor de bezitters van deze apparaten. 

Cambridge Audio NP30

Cambridge Audio streamers krijgen nieuwe firmware

Importeur Dimex van Cambridge Audio heeft een belangrijke mededeling voor bezitters van een NP30 of Stream Magic 6. Het gaat om een nieuwe firmware die onder meer nieuwe functionaliteit brengt. Tevens is er nu ook een Android-app voor de spelers.

Geef een reactie