KlankBart aanspreekpunt Avielo

Avielo projector KlankBart

NIEUWS – Het nieuwe bedrijf KlankBart is het aanspreekpunt voor Avielo in Nederland. Avielo is een projectormerk dat valt onder Projectiondesign: een bekend merk van onder meer projectieschermen. Avielo is bedoeld voor professionals en de absolute liefhebber van thuisbioscopen. 

Achter KlankBart zit Bart van Vreedendaal, bekend van Clofis. In zijn Clofis-tijd heeft Van Vreedendaal al meer dan tien jaar met Projectiondesign gewerkt. Hij heeft dus al aardig wat ervaring met dit merkt.

Omdat steeds meer installateurs met Avielo werken en er eigenlijk nog geen fatsoenlijk advies en supportbedrijf is in Nederland, heeft Bart van Vreedendaal samen met Projectiondesign besloten dat er een organisatie moet komen dat als aanspreekpunt kan fungeren. Zodoende is KlankBart opgericht.

Om een idee te geven wat Avielo is, een citaat van Van Vreedendaal:“De Avielo serie is de home cinema lijn van projectiondesign®, high performance projectoren die met de hand gebouwd worden in Fredrikstad, Noorwegen. Iedere projector wordt speciaal voor de klant gemaakt. Eén van de unieke kenmerken van de avielo projectoren zijn de bijzonder goede lenzen die worden gebruikt in alle modellen, dit resulteert in een zeer scherpe weergave. En omdat er in bijna elk model keus is uit diverse lenzen is het bijna in elke situatie mogelijk om een avielo home cinema projector in te passen.”

Voor meer informatie, kunt op naar de website van KlankBart, of Avielo.

Gerelateerde berichten

amazon-logo

Amazon in oktober naar Nederland

NIEUWS – Amazon – bekend van de gigantische online winkel van onder meer boeken, muziek en video – komt in oktober naar Nederland. Leuk voor wie graag al langer de Kindle en Kindle Fire e-bookreaders wil gebruiken. Wij zijn vooral benieuwd naar of de streamingdiensten ook mee gaan naar ons land. 

Penhold distributeur van Anthem

NIEUWS – Penhold is nu distributeur van Anthem en Antem Statement (of eigenlijk de fabrikant: Sonic Frontiers). De apparatuur van Sonic Frontiers zorgt er volgens Penhold voor dat je als luisteraar echt ‘erbij bent’. Maar dat dan wel zonder een complete bankrekening te plunderen… 

Geef een reactie