web analytics

Bij MoSCoW aan tafel

Alpha Audio bij MoSCoW

VIDEO – Alpha Audio werd afgelopen week uitgenodigd om bij het programma MoSCoW (van Sander van der Heijde) aan tafel te zitten. Dat gaan we natuurlijk niet afslaan! Immers: we mogen met een andere liefhebber praten over hifi en gadgets en dat doen we graag. Bekijk hieronder de video. 

Aan bod komen:

  • Apple lanceert Radiostation
  • Nieuwe Apple iPod Touch
  • de Astell & Kern AK100 (inmiddels gereviewd)

Gerelateerde berichten

Onderzoek Lifehacker: 160 kbps klinkt het beste

NIEUWS – Er is een erg interessant onderzoek gedaan door de webstite lifehacker. De website heeft een vijftal samples online gezet met elk een andere bitrate. Inclusief een wav-bestand (verbloemd natuurlijk). Wat blijkt na het onderzoek met ruim 3500 bruikbare inzendingen? Het 160 kbps sampletje klinkt volgens de inzenders het beste. 

Geef een reactie