web analytics

Bij MoSCoW aan tafel

Alpha Audio bij MoSCoW

VIDEO – Alpha Audio werd afgelopen week uitgenodigd om bij het programma MoSCoW (van Sander van der Heijde) aan tafel te zitten. Dat gaan we natuurlijk niet afslaan! Immers: we mogen met een andere liefhebber praten over hifi en gadgets en dat doen we graag. Bekijk hieronder de video. 

Aan bod komen:

  • Apple lanceert Radiostation
  • Nieuwe Apple iPod Touch
  • de Astell & Kern AK100 (inmiddels gereviewd)

Gerelateerde berichten

Presentatie Uneto VNI Smart Media

Alpha Audio presenteert over Smart

VIDEO – Alpha Audio is uitgenodigd door Uneto VNI om te praten over Smart Media. En daar hoeven we natuurlijk geen twee keer over na te denken! Wij praten maar al te graag over streaming, tablets, smartphones en natuurlijk NAS. 

Geef een reactie