web analytics

Apple haalt productie iPhone 5S naar voren

Spotlight Apple

Terwijl de fabrieken de huidige wereldwijde vraag naar de iPhone 5 al niet kunnen bijhouden, is er gek genoeg nieuws te melden melden omtrent diens opvolger. Want als het goed is start Apple volgende maand al met de proefproductie van de iPhone 5S. Dat melden diverse Chinese ICT-bronnen.

Eerste kwartaal 2013

De eerste productie badge van de iPhone 5S zal circa 50.000 tot 100.000 stuks bedragen. Verloopt die naar wens dan kan de echte grootschalige productie in het eerste kwartaal van 2013 op stoom komen. Het is gerust opvallend te noemen dat de nieuwe iPhone eerder komt dan we gewend zijn. Normaal gesproken werden de S-varianten pas na de zomer aangekondigd. Een release in het voorjaar zou betekenen dat het reguliere schema bijna een half jaar door Apple naar voren wordt geschoven.

iPad en iTV

Is de smartphone eenmaal in de verkoop, dan verwacht men ook (alweer?) een nieuwe iPad. De beeldkwaliteit van de meest recente krijgt namelijk nogal wat kritiek te verduren. Ook spreken diverse bronnen over de komst van iTV. Dat Apple met een eigen tv-toestel zou komen wordt al langer gefluisterd, maar tot op heden ontbreken de details. Toch zou het apparaat al in de eerste helft van 2013 in de winkel moeten liggen.

 

Gerelateerde berichten

Synology DS414slim

Synology introduceert DS414slim NAS

Synology kennen we allemaal wel. Deze grote NAS-fabrikant heeft een opvolger van de ‘Slim’: de DS414slim. Een compacte NAS voor wie graag aardig wat opslag wil hebben, maar geen grote NAS in huis wil halen. De nieuwe DS414slim kan vier 2,5″-schijven kwijt. Wat zorgt voor een compact kastje en in veel gevallen voldoende opslagcapaciteit.

HEOS HomeCinema

Denon HEOS HomeCinema beschikbaar

Denon liet afgelopen april al een teaser los over de HEOS HomeCinema, maar nu zijn de definitieve kenmerken van deze soundbar en draadloze subwoofer bekend. Vanaf juli is dit kersverse multiroomproduct te koop voor een prijskaartje van 799 euro.

Geef een reactie