web analytics

Apple haalt productie iPhone 5S naar voren

Spotlight Apple

Terwijl de fabrieken de huidige wereldwijde vraag naar de iPhone 5 al niet kunnen bijhouden, is er gek genoeg nieuws te melden melden omtrent diens opvolger. Want als het goed is start Apple volgende maand al met de proefproductie van de iPhone 5S. Dat melden diverse Chinese ICT-bronnen.

Eerste kwartaal 2013

De eerste productie badge van de iPhone 5S zal circa 50.000 tot 100.000 stuks bedragen. Verloopt die naar wens dan kan de echte grootschalige productie in het eerste kwartaal van 2013 op stoom komen. Het is gerust opvallend te noemen dat de nieuwe iPhone eerder komt dan we gewend zijn. Normaal gesproken werden de S-varianten pas na de zomer aangekondigd. Een release in het voorjaar zou betekenen dat het reguliere schema bijna een half jaar door Apple naar voren wordt geschoven.

iPad en iTV

Is de smartphone eenmaal in de verkoop, dan verwacht men ook (alweer?) een nieuwe iPad. De beeldkwaliteit van de meest recente krijgt namelijk nogal wat kritiek te verduren. Ook spreken diverse bronnen over de komst van iTV. Dat Apple met een eigen tv-toestel zou komen wordt al langer gefluisterd, maar tot op heden ontbreken de details. Toch zou het apparaat al in de eerste helft van 2013 in de winkel moeten liggen.

 

Gerelateerde berichten

Acram AVR380 (3)

Acram komt met AVR380 en airDac

Hifi-fabrikant Acram lanceert met de AVR380 een nieuwe versterker met een lagere prijs dan zijn grote broers AVR750 en AVR450. Daarnaast presenteert het Britse bedrijf de airDAC. Als klap op de vuurpijl kondigt Acram ook nog een reeks toekomstige producten aan.

Geef een reactie