Winnaar Usb-dac bekend

NIEUWS – De winnaar van de Audioengine usb-dac is bekend. Job van Broekhoven is nu de gelukkige bezitter van dit kekke dacje. We hopen dat hij er veel plezier aan beleeft!

Audioengine heeft echt een bijzonder leuk dacje met de D1. Wij zijn in ieder geval te spreken over de muzikaliteit, afwerking en flexibiliteit. Ideaal voor wie zijn pc of notebook wil omtoveren tot een fatsoenlijke muziekmachine. We hopen dat Job dezelfde ervaring heeft met deze usb-dac van 169 euro.

Alpha Audio heeft nog meer leuke prijzen in de planning staan. Hou de website dus goed in de gaten om ook kans te maken op een mooie prijs! Altijd leuk zo richting de feestdagen, nietwaar?

Gerelateerde berichten

Synology DS415play

Win een Synology DS415play!

Bij Alpha Audio draait het allemaal om streaming. En wie comfortabel – en veilig – wil streamen, kan niet om een NAS heen. Zo simpel is dat. Synology maakt – naar ons idee – de prettigste NAS-producten. We zijn dan ook heel blij en trots dat we een Synology DS415play mogen weggeven. Een gloednieuw model met […]

Geef een reactie