web analytics

Winnaar Usb-dac bekend

NIEUWS – De winnaar van de Audioengine usb-dac is bekend. Job van Broekhoven is nu de gelukkige bezitter van dit kekke dacje. We hopen dat hij er veel plezier aan beleeft!

Audioengine heeft echt een bijzonder leuk dacje met de D1. Wij zijn in ieder geval te spreken over de muzikaliteit, afwerking en flexibiliteit. Ideaal voor wie zijn pc of notebook wil omtoveren tot een fatsoenlijke muziekmachine. We hopen dat Job dezelfde ervaring heeft met deze usb-dac van 169 euro.

Alpha Audio heeft nog meer leuke prijzen in de planning staan. Hou de website dus goed in de gaten om ook kans te maken op een mooie prijs! Altijd leuk zo richting de feestdagen, nietwaar?

Gerelateerde berichten

Wadia’s nieuwe dock: 171 iTransport

PERSBERICHT – Wadia zette toch wel een beetje een standaard neer met de 170 iTransport. Dit dockingstation voor de iPod en iPhone transporteert keurig de digitale bitjes van de iPod en iPone naar de voorversterker. Het resutltaat is dat deze draagbare spelers prima als bron zijn in te zetten! Heerlijk toch. Audiac heeft nu de […]

Geef een reactie