web analytics

Winnaar Usb-dac bekend

NIEUWS – De winnaar van de Audioengine usb-dac is bekend. Job van Broekhoven is nu de gelukkige bezitter van dit kekke dacje. We hopen dat hij er veel plezier aan beleeft!

Audioengine heeft echt een bijzonder leuk dacje met de D1. Wij zijn in ieder geval te spreken over de muzikaliteit, afwerking en flexibiliteit. Ideaal voor wie zijn pc of notebook wil omtoveren tot een fatsoenlijke muziekmachine. We hopen dat Job dezelfde ervaring heeft met deze usb-dac van 169 euro.

Alpha Audio heeft nog meer leuke prijzen in de planning staan. Hou de website dus goed in de gaten om ook kans te maken op een mooie prijs! Altijd leuk zo richting de feestdagen, nietwaar?

Gerelateerde berichten

Denon DA-300USB (1)

Test en win een Denon DA-300USB dac

PRIJSVRAAG – Een bijzondere actie deze keer. Wij mogen vijf trouwe lezers van Alpha Audio zélf een Denon DA-300USB dac laten testen. Één van deze vijf lezers mag uiteindelijk de dac houden. Kortom: een kans van 20 procent dat u de dac niet meer terug hoeft te sturen! Wilt u meedoen? Lees dan verder. 

Geef een reactie