Win een usb-dac!

PRIJSVRAAG – We hebben de review over de Audioengine D1 net geschreven en waren bijzonder enthousiast. Nu heeft hifi123 laten weten dat we dit dacje mogen weggeven. Mooi toch? Wij vinden het in ieder geval een leuke actie. Wat moet u doen? Simpel… schrijf u in voor de nieuwsbrief! Ben u al lid? Dan is een like van onze Facebook-pagina ook goed :-). 

Audioengine D1
De heerlijk muzikale Audioengine D1

Het is echt een bijzonder leuk dacje: de Audioengine D1. Wij zijn in ieder geval te spreken over de muzikaliteit, afwerking en flexibiliteit. Ideaal voor wie zijn pc of notebook wil omtoveren tot een fatsoenlijke muziekmachine.

U kunt deze dac winnen. Wat moet u doen? Heel simpel:

Op vrijdag 19 oktober 2012 maken we bekend wie deze dac van 169 euro heeft gewonnen!

We wensen iedereen die meedoet veel succes!

UPDATE: Winnaar is bekend: Job van Broekhoven. Proficiat!

Gerelateerde berichten

Merging Technologies Horu

Gratis DSD64 en DSD256 tracks vergelijken

Vraagt u zich weleens af in hoeverre er kwaliteitsverschil is tussen DSD64 en DSD256 muziekbestanden? Er is nu een kans om dat zelf te ervaren. De muziekwebsite Native DSD Music heeft namelijk een concert van Budapest Festival Orchestra in beide DSD-formaten vastgelegd. U kunt de bestanden gratis downloaden.

Geef een reactie