web analytics

Win een Roberts Radio!

PRIJSVRAAG – Jazeker… we mogen nog een Roberts Radio weggeven van Omera. Super natuurlijk! Wilt u kans maken op deze prachtige retro-radio met Brits accent, dan staat hieronder beschreven wat u moet / kunt / wilt doen. 

Het lijkt wellicht een stukje speelgoed, maar niets is minder waar! Deze Roberts Radio is een serieus apparaat. Zo is hij van hout gemaakt, keurig afgewerkt en voorzien van een accu, zodat u hem écht overal mee naar toe kunt nemen. Geweldig toch?

Wilt u kans maken op deze prachtige radio t.w.v 199 euro? Doe dan het volgende:

  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Al lid? Like dan de facebookpagina
  • Ook al gedaan? Volg dan onze twitter (nlalphaaudio).
  • Ook al? Dan ben je écht fan van ons en doe je mee nadat je een mailtje hebt gestuurd.

De trekking is zaterdag 27-10-2012 rond 20:00!

De winnaar van de radio is: Jean-Pierre Laureys. Proficiat!

We waarderen het enorm als je ons helpt deze actie te verspreiden.

Veel succes!

Gerelateerde berichten

Maak kans op een optische interlink!

Hebt u een digitaal apparaat met optische uitgang en wilt u deze degelijk koppelen aan een d/a-converter of av-receiver? Dan is een fatsoenlijke optische interlink wel zo prettig. Alpha Audio heeft een kabel van  RU Connected getest en was zo onder de indruk van de prijs- / prestatieverhouding dat we er nu drie gaan weggeven!

Pioneer BDP_150

Nieuwe blu-ray speler Pioneer: BDP-150

NIEUWS – Ja hoor… blu-ray spelers worden eindelijk echt betaalbaar: 199 euro voor een complete speler met alles erop en eraan. Pioneer heeft het gerealiseerd met de BDP-150. 3D, internettoegang, apps, et cetera. Het kan dus wel. Maar is het niet al te laat?

Geef een reactie