Win een Roberts Radio!

PRIJSVRAAG – Jazeker… we mogen nog een Roberts Radio weggeven van Omera. Super natuurlijk! Wilt u kans maken op deze prachtige retro-radio met Brits accent, dan staat hieronder beschreven wat u moet / kunt / wilt doen. 

Het lijkt wellicht een stukje speelgoed, maar niets is minder waar! Deze Roberts Radio is een serieus apparaat. Zo is hij van hout gemaakt, keurig afgewerkt en voorzien van een accu, zodat u hem écht overal mee naar toe kunt nemen. Geweldig toch?

Wilt u kans maken op deze prachtige radio t.w.v 199 euro? Doe dan het volgende:

  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Al lid? Like dan de facebookpagina
  • Ook al gedaan? Volg dan onze twitter (nlalphaaudio).
  • Ook al? Dan ben je écht fan van ons en doe je mee nadat je een mailtje hebt gestuurd.

De trekking is zaterdag 27-10-2012 rond 20:00!

De winnaar van de radio is: Jean-Pierre Laureys. Proficiat!

We waarderen het enorm als je ons helpt deze actie te verspreiden.

Veel succes!

Gerelateerde berichten

Beats-Apple

CEO Beats Audio gaat iTunes Radio leiden

Het is een gekke wereld. Apple dat Beats overneemt. Nog bijzonder weinig mensen zien het verdienmodel. Apple heeft echter 3,2 miljard dollar betaald voor het bedrijf dat de hoofdtelefoonmarkt een significante boost heeft gegeven. Het laatste nieuws: Ian Rogers – de CEO van Beats – gaat iTunes Radio leiden. 

Geef een reactie