Win een Robert’s Radio

PRIJSVRAAG – Jazeker… we hebben weer een prachtige prijsvraag! Deze keer mogen we van Omera Audio een Roberts Radio van 199 euro weggeven. Ideaal voor de keuken, werkkamer, tuin of wie weet waar nog meer! En met de feestdagen in het verschiet, komt zo’n mooie prijs natuurlijk perfect uit! 

Echt Brits. En natuurlijk retro, fleurig, kleurig, én mobiel, want de radio werkt zowel aan het lichtnet áls op batterijen. Een ideale radio voor wie een leuk apparaat zoekt voor de hobby-ruimte, keuken, caravan, camper, slaapkamer, etc. Met FM, MW en LW is de radio geschikt voor breed gebruik.

Overigens maakt Roberts gebruik van een écht houten kast en degelijke componenten, dus met het geluid zit het ook echt wel goed. Deze radio mag en moet u niet onderschatten!

Wat moet u doen?

Simpel: schrijf u in voor onze nieuwsbrief. That’s it! Op woensdag 24-10-2012 trekken we een winnaar uit de inschrijvingen.

Bent u al ingeschreven? U mag ook onze Facebook-pagina liken.

Gerelateerde berichten

Steljes MS2

Hack & Win een Steljes Audio streamer

We hebben in de multitest streamers de Steljes Audio streamer meegepikt. Een bijzonder leuk streamertje voor slechts 100 euro! Om u te laten ervaren wat mogelijk is voor dat bedrag, geven we er ééntje weg. Echter… wij zouden het erg leuk vinden als de Steljes zijn volle high-res potentieel haalt. Kortom: u mag de Steljes […]

Geef een reactie