web analytics

Video Dion Audio DAC32

Dion Audio DAC32 voorkant

VIDEO – We hebben vandaag Miquel Blauw van Dion Audio op bezoek gehad. Hij heeft een DAC32 achter gelaten voor een review. Maar natuurlijk niet voordat hij alle ins en outs van de dac heeft uitgelegd aan ons. Het is – als we Miquel moten geloven – een bijzonder indrukwekkende dac. Alles discreet opgebouwd, handgemaakt en met degelijke componenten in elkaar gezet. De prijs voor dit handwerk: ongeveer 3000 euro (staat nog niet vast). Wij leggen dit stukje handwerk even vast op video. 

Bekijk hieronder de video

Gerelateerde berichten

James-Blunt-Moon-Landing

Review James Blunt – Moon Landing

Het hitje ‘Bonfire Heart’ is op moment van schrijven niet van de radio af te slaan. Zonde, want zo draaien de zenders een prima nummer helemaal kapot. Gelukkig staat James Blunt niet bekend om het uitmelken van zijn albums door alle nummers als single uit te brengen. We luisteren naar het nieuwe album: Moon Landing. 

Geef een reactie