Video Dion Audio DAC32

Dion Audio DAC32 voorkant

VIDEO – We hebben vandaag Miquel Blauw van Dion Audio op bezoek gehad. Hij heeft een DAC32 achter gelaten voor een review. Maar natuurlijk niet voordat hij alle ins en outs van de dac heeft uitgelegd aan ons. Het is – als we Miquel moten geloven – een bijzonder indrukwekkende dac. Alles discreet opgebouwd, handgemaakt en met degelijke componenten in elkaar gezet. De prijs voor dit handwerk: ongeveer 3000 euro (staat nog niet vast). Wij leggen dit stukje handwerk even vast op video. 

Bekijk hieronder de video

Gerelateerde berichten

Dune HD Max

Dune HD Max

VIDEO – We bekijken veel streaming audio producten op Alpha Audio, maar streaming video eigenlijk nooit. Logisch: we zijn geen video-website. Echter: er zijn wel veel mediaplayers op de markt. En die kunnen ook audio streamen. Vaak zijn ze niet sterk op dat vlak, maar de Dune HD Max lijkt een uitzondering te zijn. Wij […]

Geef een reactie