web analytics

Video Brik Audio

VIDEO – We hebben van Durob Audio een setje van Brik gekregen. Of Brik Audio. Een nieuw, Taiwanees merk dat voor zeer scherpe prijzen leuke componenten in de markt zet. Wij hebben gekozen voor de geïntegreerde versterker, een internet radio, een dacje en een aparte voeding. Alles bij elkaar kost dat nog geen 750 euro. Normaal heb je daar nog niet één component voor! 

Bekijk hieronder de video van Brik Audio:

Specificaties:

Versterker

Vermogen: 2 x 20 watt in 4 Ohm
Ingangen: 3. Twee keer cinch, 1 x jack
Prijs: 165 euro
Handleiding

D/a-converter

Ingangen: optisch, coaxiaal, usb
Uitgangsvoltage: 1 of 2 volt
Uitgang: cinch
Prijs: 165 euro
Handleiding

Internet-radio

Netwerk: wifi-G of 100 mbit utp
Ook gewoon FM-radio
Prijs: 220 euro
Handleiding

Gerelateerde berichten

JBL Studio 580BK

VIDEO – JBL staat bekend om zijn studio apparatuur. En voor de kenners ook om de hoornsystemen. Wij hebben van Harman Group de Studio 580BK ter test gekregen. Een midrange luidspreker – vloerstaand – met een hoorntweeter. De prijs: 900 euro per stuk… Wij pakken hem vandaag even uit. De test volgt later! 

Geef een reactie