Trio’tje KEF bij Overgaauw

Kef blade

NIEUWS – Leuk nieuws voor de fans van het Britse Kef. Op 15, 16 en 17 november staat een trio’tje te spelen bij Overgaauw in Leiden. Het komt – volgens Kef – niet veel voor dat er de mogelijkheid bestaat om deze drie modellen onder één dak te vinden, laat staan dat ze alle drie staan te spelen! Kortom: nu alvast in de agenda zetten, of abonneren op de openbare Alpha Audio Hifi-agenda (google-agenda)!

Kef bladeHieronder het bericht van KEF:

MUON, Blade en LS50 bij OVERGAAUW

Hi-Fi Video Centrum Overgaauw maakt een spetterende start met het onlangs verworven dealerschap voor KEF. Op 15, 16 en 17 november 2012 vindt een luistershow plaats die geheel in het teken staat van het Engelse luidsprekermerk. KEF zet dit event kracht bij door het vlaggenschip de ?MUON? ter beschikking te stellen. Een unieke kans om deze, wellicht meest bijzondere luidspreker ooit, te kunnen beluisteren. Het is een unieke situatie, dat KEF´s beroemde trio van MUON, Blade en LS50 onder één dak te vinden zullen zijn.

Gerelateerde berichten

Sonus Faber Olympica

Sonus Faber heeft een nieuwe luidsprekerlijn

NIEUWS – De Italiaanse luidsprekerfabrikant Sonus Faber zag de High-End beurs in München als het juiste moment om een compleet nieuwe luidsprekerlijn te lanceren. Gedreven door ruim 30 jaar kennis en ervaring in het ontwerpen en bouwen van luidsprekers, begon men vanaf een blanco vel papier te werken aan de Olympica-lijn. Voor nu heeft dat […]

Geef een reactie