Show meubelatelier Jacco Bakker

Bakker Hifi meubels

NIEUWS – Hifi draait om muziek, mooie apparatuur en… integratie in uw woonomgeving. En om aan die laatste wens (of eis) te voldoen, zijn Jacco Bakker en Chris Rutgers aan de slag gegaan. Zij leveren maatwerk op gebied van meubels. AV-meubels in dit geval. Laat u eens verrassen over wat er allemaal mogelijk is op dit gebied!

Bakker Hifi meubelsHieronder het bericht van Hepta Design Audio:

Na het afsluiten van een succesvolle X-Fi show viel het Jacco Bakker en Cris Rutgers op, dat er nauwelijks shows zijn waar de integratie van maatwerk ? meubilair en top Hifi wordt getoond.  Daar komt nu verandering in!

Op een oppervlakte van totaal 1.100 m2 tonen Bakker en Rutgers hun kunnen aan alle bezoekers die de Decembershow van Meubelatelier Jacco Bakker bezoeken. Dit is een prima gelegenheid om eens vrijblijvend van gedachten te wisselen met meubelmaker & meubelontwerper Bakker die voor elke woonwens wel een oplossing heeft. Van hoogwaardig audiomeubel tot en met zwevende dressoirs met vernuftig ingebouwde TV-liften; voor iedereen is hier een oplossing op maat te vinden.

Natuurlijk is Cris Rutgers ook aanwezig met luidsprekers van Hepta en diverse elektronica, waaronder Marantz en Cambridge. Tevens worden er korte rondleidingen gegeven in de showroom en de meubelmakerij en zijn er diverse halfproducten te zien van zowel meubels als luidsprekers.

U kunt de show bezoeken van donderdag 27 december t/m zaterdag 29 december  bij Meubelatelier Jacco Bakker, Dopplerstraat 33 in Heerhugowaard

Open van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang en parkeren gratis.

Gerelateerde berichten

Qk1 AC Enhancer

Nordost-demo rondom kabels en stroomvoorzieningen

Zet aanstaande vrijdag 22 januari nog even snel in de agenda, want dat is het moment dat u bij Hifi Solutions terecht kunt voor een uitgebreide Nordost-demo (avond) over kabels, stekkerblokken en stroomvoorzieningen. De presentatie is in handen van Nordost productontwikkelaar Bjorn Bengston.

Geef een reactie