web analytics

Productie iPad Mini begonnen

NIEUWS – Gerucht gaat dat Foxconn (de grootste fabrikant van it-apparatuur ter wereld) is begonnen met de productie van de iPad Mini. Er zijn al veel uitspraken gedaan rondom een de kleine iPad. Maar het lijkt nu toch echt zo te zijn dat Apple een (vermoedelijk) 7-inch versie van de iPad gaat uitbrengen. 

Foxconn produceert heel veel apparaten voor Apple. Denk aan de iPhone 5. Of de gewone iPad. Nu schijnt het bedrijf de productie van de iPad mini te hebben gestart in een fabriek in Brazilië. Eerder hebben we al online gelezen dat er uitnodigingen voor de introductie verstuurd gaan worden.

Volgens PCM ligt de nieuwe Mini in November in de winkel. Op 10 oktober (deze maand dus) moet het event zijn voor de introductie van de Mini die gericht is op de mainstream gebruiker. Het wordt dus geen high-end tablet, maar een betaalbaar apparaat voor mensen die gewoon een leuke gadget zoeken. Specificaties zijn echter nog niet bekend. En Apple kennende komen die ook niet voordat het ding in de schappen ligt.

Gerelateerde berichten

Parrot Zikmu

VIDEO – Parrot kennen we vooral van de headsetjes en car kits. Niet van peperdure luidsprekers. Toch heeft het Franse bedrijf een bijzonder luidsprekersysteem op de markt gebracht: de Zikmu. Een docking station én streaming luidsprekersysteem… ontworpen door Philippe Starck. De prijs: 1199 euro… Poeh, dat is gewaagd! Wij pakken hem eens uit om te […]

Geef een reactie