web analytics

McIntosh ook in bootje met Apple

NIEUWS – Ook het high-end merk McIntosh ziet in dat het niet zonder Apple kan. Nou ja… niet zonder streaming. Het heeft nu ook een iPod speaker met AirPlay in de markt gezet: de McAire. Een doc die trouwens ook via de kabel kan werken. Het zegt niets over dlna of upnp, dus ga er niet vanuit dat het vanaf een nas kan streamen. 

Twee 4″-woofers, twee 2″-midrange en twee tweeters (3/4″) gekoppeld aan een degelijke versterker. Wat het type is, zegt McIntosh niet. Wel dat het zowel via usb zijn werk kan doen (host-mode) en dat het compatible is met een breed scala aan Apple-apparaten. Echter: de iPhone 5 gaat niet passen. Beetje gemiste kans. Details over ondersteunde apparaten staan hier.

De McAire gaat 4250 euro kosten en is vanaf nu zo’n beetje verkrijgbaar. De importeur van McIntosh is New Transtec.

 

 

Gerelateerde berichten

Parrot-Zikmu-Solo-Wireless-Speaker-Tower

Parrot komt met Zikmu Solo

NIEUWS – We hebben de opmerkelijke Parrot Zikmu al eerder getest bij Alpha Audio. Een iDevice-speaker voor een niche. Hij oogt zonder meer prachtig en klinkt niet verkeerd. Mag ook wel voor ?1199. Nu komt Parrot met een Solo-versie. Deze kost ?799 en bestaat dus uit één luidspreker. 

Loewe Speaker 2go

Loewe gaat mobiel: Speaker 2go

NIEUWS – Bose, Libratone, jBL… en nu dus ook Loewe. Mobiele speakers zijn ideaal voor in de tuin, onderweg en bijvoorbeeld in het vakantiehuisje of tent. Dat realiseert Loewe zich ook. Vandaar dat het de Speaker 2go nét voor de vakantie uitbrengt. 

Geef een reactie