web analytics

Logitech brengt Harmony Touch

NIEUWS – Logitech breidt de Harmony-serie uit met de Harmony Touch. De naam zegt het al: een afstandsbediening met touchscherm. Nu hebben al wat modellen een aanraakschermpje, maar bij de Touch is dat toch anders. Daar heeft het scherm een veel grotere functie. Gelukkig heeft Logitech wel aan wat hard buttons gedacht… we kunnen ons namelijk de 1100 nog levendig herinneren. 

Het schermpje is 2,4-inch groot en is volledig naar eigen inzicht in te delen. Leuk om te zien is dat de programma’s van de kabelaar een icoontje meekrijgen. Ook laat het fimpje zien dat de interface met swipen en scrollen werkt; net als tablets en smartphones. Zo hoeft u niet meer langs al die kanalen te zappen om een zender te vinden.

Natuurlijk werkt ook de Touch met activiteiten. Dat is immers ‘des Logitechs’. Kortom: stel een activiteit in: spel spelen, tv kijken, radio luisteren, etc, en de afstandsbediening stelt alles in. Het werkt echt heel erg prettig. Het instellen kan overigens wel even duren, zeker het fine-tunen. Maar eenmaal ingesteld is het een zeer prettig systeem.

We zijn blij verrast dat Logitech de gewone vorm heeft gehouden voor de Touch. Het is ook wel slim, want hoewel de 1000 en 1100 er erg goed uitzien, werkt het gewoon minder fijn. De lange vorm ligt beter in de hand dan het blokje. De nieuwe Logitech Harmony Touch gaat 179 euro kosten.

Gerelateerde berichten

Oppo komt met BDP-103 en BDP-105

NIEUWS – Oppo is een merk waar niet iedereen direct aan denkt als hij of zij een nieuwe universele speler zoekt. Toch zijn veel blu-ray spelers (of universele spelers) gebaseerd op chipsets van dit merk. Denk aan de Cambridge Audio 650BD. Natuurlijk tweaken fabrikanten wat, maar de speler is in basis gelijk. Nu komt Oppo […]

JBL-SB-100-soundbar

Nieuwe sounbars JBL

NIEUWS – ze zijn niet meer weg te denken uit het productgamma van de grote merken: soundbars. Langwerpige luidsprekers voor bij de platte tv. Immers: hoe platter de tv, hoe platter het geluid. Ook JBL – geen kleine speler – heeft nu drie nieuwe soundbars: de SB 100, 200 en 400. 

Geef een reactie