web analytics

iPad Mini komt 23 oktober

NIEUWS – Nou, eindelijk is het bekend! De nieuwe iPad mini zal vanaf 23 oktober in de winkel liggen. Eerder al zijn uitnodigingen naar de pers uitgestuurd. Nu is officieel bekend dát er een iPad mini komt én dat hij eind deze maand te koop is. 

Grappig is dat de iPad Mini nét voor de tablet van Microsoft beschikbaar komt. Die komt ongeveer drie dagen later. Dat zal ongetwijfeld een strategische zet zijn. Immers: het is nog maar de vraag wat Microsoft brengt. Tevens is het nog maar de vraag of Windows 8 als ecosysteem gaat werken. Apple heeft zich al bewezen en zal zonder twijfel weer de wereld op zijn kop zetten. Dat was ook het geval bij de iPhone en de vorige iPads.

Wat de precieze specificaties zijn, weten we niet. Wel dat het apparaat wifi-only is. Dus geen 3G of 4G… oftwel: onderweg geen internet. Dat drukt wel de kosten van de tablet. Wat hij gaat kosten en wat voor versies komen, durven we niet te zeggen.

Gerelateerde berichten

Denon CEOL-N8

Denon presenteert: CEOL Piccolo en CEOL N-8

De kleinere muzieksystemen blijven mateloos populair. Ze zijn immers makkelijk te plaatsen, klinken niet onverdienstelijk en kunnen steeds meer. Het internet en het thuisnetwerk wordt daarbij steeds vaker als muziekbron gezien. Een goede reden dus voor de grotere spelers in deze markt om regelmatig een opgewaardeerd of geheel nieuw systeem in de markt te zetten.

spotify

‘Apple roept platenmaatschappijen op tot Spotify-boycot’

Met de gratis versie van Spotify is het mogelijk om onbeperkt naar muziek te luisteren. Volgens The Verge roept Apple platenmaatschappijen op om daar niet mee akkoord te gaan. Volgens anonieme bronnen probeert het Amerikaanse bedrijf op deze manier meer klanten te werven voor zijn eigen muziekdienst Beats Music.

Geef een reactie