Goed en geld terug bij Micromega

Micromega MyDac

NIEUWS – Durob Audio – de importeur van Micromega – geeft 25 euro terug bij de Micromega MyDac. De voorwaarde is dat de koper een klein stukje schrijft over hoe de dac bevalt. Als de dac niet bevalt, krijgt hij of zij tot een week na de aanschaf al het geld terug (299 euro). 

Micromega MyDacDurob is zo zeker van zijn zaak dat de dac zal bevallen dat hij al het geld retour geeft als de consument binnen een week weer aanklopt om de dac terug te brengen. Dit is niet wettelijk verplicht (behalve bij koop op afstand, dus in een webshop).

Als de dac wél bevalt, kan de tevreden klant een stukje schrijven waarin hij vertelt hoe de dac bevalt. Ongeveer 500 tekens. Een ‘testimonial’ dus! In dat geval krijgt de klant 25 euro voor de genomen moeite. Het bedrag wordt uitbetaald door de dealer die het product heeft verkocht.

Wij vinden het wel een leuke – en slimme – actie van Durob! Overigens is dit een feestelijke actie vanwege het feit dat ‘The Absolute Sound’ de Micromega MyDac heeft uitgeroepen tot een “Wonderdac”.

13 reacties

 1. Aha kijk, mooi werk, ik ben benieuwd!
  Ik heb overigens recent deze site pas ontdekt, maar ik vind het geweldig. Bedankt voor de heldere artikelen, reviews en overige info!

  1. Beste Maarten,

   Hartelijk dank. Het is altijd leuk om te horen dat de bezoekers de website waarderen. We doen (enorm) ons beste om de website interessant, informatief en objectief te houden! Je ziet de review van de Micromega-dac z.s.m verschijnen. Durob is meestal wel snel met toesturen van samples. Dus ik gok dat als hij hem binnen heeft, wij hem een paar dagen later hebben.

   1. Nou ik zal de site goed in de gaten houden dan! Echt haast heb ik toch niet, maar ik wil met een DAC gaan werken als ik mijn htpc ga updaten. Nu gebruik ik een Audiotrak Prodigy HD2 geluidskaart, maar aangezien PCI sloten op een moederbord steeds schaarser worden lijkt me een usb DAC handiger. Ook wat universeler te gebruiken.

    1. Wow… een Prodigy HD2. Dat is een mooie klassieker. Die heb ik ook nog gehad, voordat ik de b-DAC heb aangeschaft. Het is een zeer nette kaart, maar de huidige usb-dacs zijn wel een stuk verfijnder. Mag ook wel!

   2. De b-DAC is inderdaad een prachtig apparaat, maar voor mij wat buiten het budget. Die Micromega mydac lijkt al een stuk beter te passen 😉
    Ik ben overigens wel heel tevreden over die Prodigy HD2, de kaart werkt prima en ook zonder problemen onder (Ubuntu)Linux op mijn htpc.

   3. Het enige irritante aan de kaart, maar het kan ook ergens een nog niet gevonden setting zijn, is dat de geluidsuitvoer bij het aanzetten van de pc voluit staat. Dit is simpel op te lossen door de uitvoer even harder of zachter te zetten, maar bij iedere herstart moet je daar dus aan denken… Ik heb het in mijn huidige Ubuntu 12.04 installatie nog niet kunnen fixeren op een goed niveau.

   4. Ik ben uit nieuwsgierigheid weer eens gaan googlen en ik denk dat het nu toch opgelost is. Ter info, ik heb pulseaudio control geïnstalleerd en daarmee kan je alle niet ter zake doende geluid in/uitvoer uitzetten (hdmi uitvoer, interne geluidskaart etc). En nu werkt het naar behoren! Grappige is dat het geluid uit xbmc nu ook beter lijkt, daar heb ik jouw xbmc config tip toegepast en direct de juiste geluidskaart ingesteld.

    1. Dat is een waardevolle tip voor wie met Linux werkt en Xbmc gebruikt. Dank je wel voor de update! En… het klinkt echt beter als je direct de kaart kiest met de juiste modus he?

   5. Ja, het klinkt echt beter, ik kan het niet zo mooi omschrijven als in jouw reviews maar het lijkt alsof het geluid beter loskomt van de speakers. Helderder, duidelijker etc. Erg goede tip dus!

 2. Ik ben een beetje aan het rondkijken naar een leuke DAC, maar dit zou best een kandidaat kunnen zijn. Er zijn echter nog weinig reviews van te vinden, afgezien van het korte ” the absolute sound” stuk. Ook lijkt het apparaat nog lastig verkrijgbaar. Heeft alpha-audio toevallig een review op de rol staan?

  1. Dag Maarten,

   Ja: we hebben hem op de rol. Hij is aangevraagd en Durob heeft toegezegd dat als de dac binnen is, we deze toegestuurd krijgen. Kortom: kan niet lang meer duren!

Geef een antwoord