Fine Sounds koopt McIntosh

McIntosh sold to Fine Sounds

NIEUWS – Het Italiaanse Fine Sounds – eigenaar van onder meer Sonus Faber, Audio Research en Wadia – heeft McIntosh overgenomen van D&M Holding. Beide partijen geloven dat Fine Sounds McIntosh naar een hoger plan kan tillen.

McIntosh sold to Fine SoundsMauro Grange, CEO van de Fine Sounds Group is erg blij met het merk. Hij gelooft dat Fine Sounds door zijn distributiekanalen, research en sales partners nog verder kan helpen. Hij zal volgens het persbericht zeker de cultuur achter het merk respecteren en intact houden.

Ook McIntosh is erg blij met de nieuwe partner. Charles Randall, de huidige directeur en CEO van McIntosh meldt dat hij enthousiast is en uitkijkt naar een zonnige toekomst en samenwerking. Hij is erg blij dat Fine Sounds respect heeft voor de cultuur, historie en visie van McIntosh.

De samenwerking moet er voor gaan zorgen dat McIntosh een compleet productgamma kan aanbieden. Een complete oplossing voor de consument. Wat dat precies betekent, durven we niet te zeggen.

Gerelateerde berichten

Teufel T 500 Mk2

Video Teufel T 500 Mk2

VIDEO – Hij is nét te koop en wij hebben de primeur van Teufel gekregen. We hebben het over de gloednieuwe Mk2-versie van de T 500 vloerstaander. Een luidspreker van 749 euro… per set. Dat kan bijna niets zijn, toch? Nou… daar kunt u zich nog weleens in vergissen. We laten hem alvast zien op […]

Twitter Weekoverzicht van Alpha Audio

Twitter Weekoverzicht van Alpha Audio http://goo.gl/fb/mlOG2 # @HUBdigital Yo! # ZIet er interessant uit zeg: de #weiss Man202. #pc_audio voor de toekomst! Te zien op de site van #audiolife # Bol.com gaat hifi verkopen http://goo.gl/fb/FYkDq # Ook schrijven voor Alpha Audio? http://goo.gl/fb/EGkW9 # Liefhebber van #hifi #muziek en #schrijven #Alpha_Audio nl zoekt vrijwilligers met toegang […]

Geef een reactie